As seen onFavicon for https://a.pgtb.mea.pgtb.me

De Baak #zomerinspiratie 2013

De zomer is hét moment om te reflecteren op jezelf, je werk, je leven. Ook dan is de Baak jouw partner in leren en ontwikkeling! Prikkelend, verdiepend, onderzoekend, 5 weken lang, elke werkdag, van afkicken, loslaten, genieten, dromen naar actie! Zo haal je het optimale uit jouw zomer.

Embed

 1. Of je je nou in een bijna verlaten kantoor of een knusse caravan bevindt, in het binnenland of buitenland, luierend in een hangmat in je tuin of op een stretcher op het strand, de Baak biedt de helpende hand door je te stimuleren op creatieve wijze met reflecteren aan de slag te gaan. 
   
  We starten op 15/7 en ronden af op 16/8.
  Week 1 - Afkicken
  Week 2 - Loslaten
  Week 3 - Genieten
  Week 4 - Dromen
  Week 5 - Actie!
  Volg, like, RT en share ons via twitter en facebook, waar je dagelijks een update ontvangt.

  Jij kunt dit 'verhaal' mede vormgeven, want de leukste input of reacties via ons twitter- of facebookaccount maken kans om aan de #zomerinspiratie te worden toegevoegd.
  Veel zon!
  ------------------------------------------------------------------------------------
 2. De #zomerinspiratie zit er weer op! Hopelijk heb je met plezier ons gevolgd (hij blijft gewoon zichtbaar, dus je kunt altijd nog even iets terugkijken) en we zien je in 2014 graag weer terug. Wil je je ook na de zomer verder ontplooien? Kom dan eens van onze trainingen ‘proeven’ door een bezoek te brengen aan onze proeverij: bit.ly/1bD9Gp6.
 3. Vrijdag 16/8 - Actie! - Doe wat je te doen hebt en toon jouw unieke talent aan de wereld!
  Op de laatste dag van de zomerinspiratie 2013 een mooie afsluiter die geen extra uitleg behoeft.
 4. "Succes is misschien wel een kwestie van onbevangen je dromen blijven najagen en steeds één keer vaker blijven opstaan dan vallen." Arko van Brakel, directeur de Baak, schrijft over wat er nodig is om te kunnen leren van je fouten.
 5. Sta je op het punt te starten in een leidinggevende functie? Of ben je net begonnen als leidinggevende? In de training Leren Leiden ervaar je wat leidinggeven is en hoe jij sturing kunt geven aan jouw succes als leidinggevende. Info: bit.ly/17PfF67
 6. Donderdag 15/8 - Actie! - Welk nieuw gedrag heb jij nog flink te oefenen?
  Meestal is het niet gemakkelijk om nieuwe wegen in te slaan en vraagt nieuw gedrag om oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Ineens is jouw moment daar. En het is glorieus!
 7. Learn To Fly by Christian Letruria
 8. Als je bij de Baak komt leren gaan we ervan uit dat je nieuwe wegen in wilt slaan. Een deelnemer plaatste een foto op Twitter van de spreuk die je in onze notitieschriftjes vindt.
 9. Woensdag 14/8 - Actie! - Welke weg sla jij in?
  In het midden van de week leggen wij je graag deze denkbeeldige t-splitsing voor ter overweging. Sla jij linksaf of rechtsaf? En natuurlijk, waarom kies je voor de ene kant en de andere niet?
 10. Dinsdag 13/8 - Actie! - Blijf niet zitten dromen, maar kom in actie!
  Designer en illustrator Rilla Alexander spreekt over wat het nut van een droom is wanneer je hem nooit achter na jaagt. Ze geeft praktische tips om je zelftwijfel in de ogen te kijken en een plan te maken waarin je via kleine stappen je droom tot realisatie kunt brengen.
 11. Maandag 12/8 - Actie! - Durf jij de gebaande paden te verlaten? 
  Op deze laatste maandag starten we weer met een lied, waarvan de tekst aanzet tot gewoon doen in plaats van praten over en de clip gaat over doorzettingsvermogen en lef. Dare to be the change!
 12. Kings Of Convenience - I'd Rather Dance With You
 13. Stephanie Keenan verwoord hieronder perfect mijn weekendwens voor jullie. Graag tot maandag 12/8, dan starten we alweer met de laatste week #zomerinspiratie - Actie!
 14. If you find yourself being pushed by your problems, take some time this weekend to think about your dreams.                 Living life by default is not living at all... It is merely existing. #wordstoliveby #dreams #wisdom #faith #tgif
  If you find yourself being pushed by your problems, take some time this weekend to think about your dreams. Living life by default is not living at all... It is merely existing. #wordstoliveby #dreams #wisdom #faith #tgif
1
Share

Share

Facebook
Google+