1. Què podem fer per millorar la sostenibilitat alimentària del planeta?
  2. Setmana pel dret a l'alimentació 2016. Sostenibilitat alimentària
  3. La Setmana pel dret a l’alimentació 2016 està dedicada a la sostenibilitat alimentària i a promoure la recuperació del consum d’aliments amb gran valor nutricional, segurs, saludables, econòmics, de gran qualitat i de producció sostenible.
  4. Dels 17 objectius de les Nacions Unides per a transformar el món, el segon és posar fi a la fam, aconseguir la seguretat alimentària, la millora de la nutrició i promoure l’agricultura sostenible.
  5. Al llarg de la setmana els experts i expertes dels Estudis de Ciències de la Salut de la UOC han ofert consells, menús i receptes sostenibles i saludables, informació i dades d’interès relacionades amb la sostenibilitat alimentària.
  6. Tens curiositat i vols saber més coses sobre el dret a l’alimentació i la sostenibilitat alimentària? El Servei de Biblioteca per a l’Aprenentatge de la UOC va preparar un monogràfic perquè et puguis documentar sobre aquests temes.
  7. Apunta’t a comprar responsablement. El transport dels aliments fins als mercats contamina el medi ambient i consumeix molta energia. Aposta pels productes locals, de proximitat i de temporada perquè impliquen menys consum de combustible.
Read next page