Embed

  1. I denne uges opsamling af tweets fra startupmiljøet gemmer vi jobopslagene til sidst, men starter i stedet med interessante og inspirerende links, der muligvis kan være med til at skabe nye tanker i en startup. Først og fremmest vil vi gerne dele dette tweet fra Startup Nomads, der forsøger at samle alle startups én database.
  2. Silicon Vikings er også særdeles aktive på Twitter og deler ofte meget interessant information. Som for eksempel dette link, hvor man kan dykke ned i de bedste steder at starte en startup.
  3. Hvis man har det sådan, at sociale medier kan være en svær størrelse at arbejde med og få noget brugbart ud af, har Morten Vium været så flink at samle en liste med folk, der underviser i netop dette. Det var måske et klik værd?
  4. Noget andet, der måske er et klik eller en tanke værd, er denne artikel. I følge Mads Fischers link betyder personificering åbenbart en hel del i erhvervslivet.
  5. På Trendsonline elsker vi nye alternative værktøjer, og her har Mogens Møller fundet et værktøj, der sikkert kunne blive rigtig interessant for en del online webshops.
  6. For de visionære entreprenører derude har Martin Bjergegaard fundet to events i London med forfatterne bag bogen "Winning Without Losing".
  7. Så er vi kommet til denne uges jobopslag, hvilke der er mange af.  Vi starter hos Better Place, der søger en Social Media Specialist til et barselsvikariat.
  8. Hos Tradeshift har man også brug for nye ansigter. Her har man derfor slået en lang række stillinger op.
  9. Hvis man er klar på at forlade den danske stokroseidyl og rejse til London, kunne TransferWise være et rigtig godt bud på en kommende arbejdsplads, hvis man vil betegne sig selv som Social Media & Community specialist. Dog skal man være opmærksom på, at grundlæggerne er fra Estland, hvilket betyder, at man skal være klar på sauna fester.
  10. Til sidst slutter vi af hos CM Network. Her er man åbenbart inde i en så rivende udvikling, hvilket blandt andet afspejles af deres behov for nye medarbejdere. Vi kan godt afsløre, at der er mange at vælge imellem.
Like
Share

Share

Facebook
Google+