Historiaa tehdään tänään - #uusiMTV: Vuorovaikutteinen mainos

Sosiaalinen tv, oma twiitti ruudussa, keskusteluyhteys tv-tähteen suoran lähetyksen aikana. Nämä kaikki on toteutettu jo moneen kertaan MTV:n kanavilla. On koittanut aika ottaa seuraava askel. Nyt pilotoidaan vuorovaikutteinen mainos, johon katsojat voivat osallistua reaaliajassa.

Embed

  1. Sosiaalinen tv on tullut tutuksi viimeisen parin vuoden aikana myös Suomessa. Osa kotikatsomoista osallistuu aktiivisesti keskusteluun suorien tv-lähetysten äärellä ja parhaimmillaan ihmiset myös päättävät, mitä ohjelmassa seuraavaksi tapahtuu. Valta on katsojalla ja taika tapahtuu mobiililaitteen tai läppärin avulla. Vuorovaikutus on mahdollista myös tv-tähtien sekä tuotantotiimin kanssa. Reaaliajassa.
  2. MTV:n esimerkkeinä sosiaalisen tv:n eri toteutuksista toimivat Jääkiekon MM-kisat, Big Brother, Putous, Enbuske & Linnanahde Crew, Tähdet tähdet ja monet muut tuotannot. Olemme tuoneet parhaimpia katsojien lähettämiä twiittejä, Facebook-kommentteja ja Instagram-kuvia suoriin tv-lähetyksiin reaaliajassa jo vuodesta 2012.
  3. Tänään tehdään jotain täysin uutta ja mullistavaa. Vuorovaikutteinen mainos. Tänään kaikki on mahdollista.
  4. Ohjeet löytyvät luonnollisesti myös osoitteessa mtv.fi/bigbrother.
Like
Share

Share

Facebook
Google+