Womens Board Award 2017 - Denmark

Den 27. januar 2017 modtog Pernille Erenbjerg, CEO i TDC, Womens Board Award 2017 ved en eksklusiv event hos AIG i København. En veloplagt Kronprinsesse Mary leverede skarp tale, talstærk presse blitzede vinderen og engagerede gæster delte begivenheden - se guldkornene her...

Embed

  1. Se, hvem der var med i opløbet som vinder af Womens ´Board Award 2017
  2. Debatten var i gang i ugen op til prisuddelingen 2017.
  3. Kronprinsessen entrerede Womens Board Award til tonerne af "Sisters are doing it for themselves" og kunne ikke dy sig for at tage et par dansetrin.
  4. Moderator og co-founder af Women's Board Award, Susanne Hoeck: "Lad os starte med at hylde de mænd, der har valgt at gå forrest i den her sag: Flemming Besenbacher, formand for Carlsberg Fondet, Ole Andersen, formand for Danske Bank og Thomas Thune Andersen, formand for DONG Energy. De var de første, der meldte sig på skansen."
  5. "Formålet med prisen er at fremhæve dem, der går forrest, fordi det kræver noget særligt, når man er den eneste af sin slags. Man vil være i fokus på godt og ondt. I denne sammenhæng, når man er en kvinde i en topbestyrelse. Derfor vil vi i dag have lov til at prale af de kvinder, der kan og tør være med, hvor der er magt, måske nogen gange "på trods". "
  6. Keynote: Danmarks første, kvindelige brigadegeneral, Lone Træholt, er måske bedre rustet til magtkampe i en mandeverden, end de fleste. Hun er vokset op med fire brødre.
  7. Jurymedlem Thomas Thune Andersen behøver ikke at ty til politisk korrekte argumenter for diversitet. Det handler om rationalitet og sund fornuft. Og om at få ordene til at blive til handling.
  8. "Den egentlige værdi af diversitet skabes først, når vi flytter fokus fra køn, alder, nationalitet og uddannelse til værdier, adfærd og holdninger."
  9. Line Baun Danielsen går tæt på sidste års vinder, Lene Skole, formand for Lundbeckfonden, der fortæller, at prisen er kommet til at betyde mere, end hun havde forventet.
1
Share

Share

Facebook
Google+