Wat is een laserpen nu eigenlijk?

100% nieuw, direct in de fabriek, in voorraad, Baotuibaohuan alle problemen binnen 30 dagen, een jaar garantie, Instelbaar focus, opeenvolgende uitgang incidentele lichtpunten.

Embed

 1. Ben je van plan om een laserpen aan te schaffen? Dan is het handig om te weten wat een laserpen nu eigenlijk precies is. Achter de krachtige straal die de laserpen geeft zit een hele techniek. In dit artikel lees je daar meer over.
  Een laser is een lichtbron die je ziet in een smalle lichtbundel. De laserstraal wordt door middel van prisma’s en spiegels als een dunne straal uitgezonden. In tegenstelling tot gewoon daglicht of lamplicht geeft een laserstraal slechts in één kleur licht.
  Gestimuleerd licht

  Het Engelse woord laser is een afkorting van de woorden Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation. In het Nederlands betekent dit: lichtversterking door gestimuleerde uitzending van straling. Deze uitzending wordt gestimuleerd in het centrum van een laser.  

  2000mw laserpointer groen

  Een laser is een medium dat steeds elektronen uitzendt en ontvangt. Een bekend voorbeeld van een medium is de laserpen. De laserpen is een medium waarin de elektronen actief zijn. Dit zorgt weer voor de mooie laserstraal.
  Miljoenen lichtdeeltjes
  Het laserlicht bestaat uit miljoenen kleine lichtdeeltjes. Als deze deeltjes bewegen dan geeft dat een trilling. De snelheid van deze trilling bepaalt weer de kleur van de lichtstraal. Dit kan dus groen, rood of paars zijn.
  Ruim aanbod van laserpennen  
  Ben je benieuwd naar de laserpennen? Neem dan snel eens een kijkje in onze webshop. Wij bieden je een ruim aanbod van verschillende kleuren en soorten laserpennen, zoals combi lasers, disco lasers, groene, paarse en rode lasers.
  Als je op werkdagen voor 17.30 uur een laserpen bestelt, dan wordt deze de volgende dag al bij je thuisbezorgd.


1
Share

Share

Facebook
Google+