Η αγάπη μας για την Πάτρα

#not ή αλλιώς οι περιπέτειες του ουρφ..

 1. Καλημέρα από την γκέι πρωτεύουσα της Ιταλίας την Πάτρα! Την πόλη που όλοι οι άντρες είναι γκέι ή τρανς και δεν υπάρχουν γυναίκες.
 2. Η ζέστη είναι αφόρητη στη Πάτρα γιατί ο ήλιος καίει για μας τους γκέι, οπότε νοίκιασα δωμάτιο ξενοδοχείου με έιρ κοντίσιον
 3. Είναι προφανές πως το μόνο κριτήριο μου για επιλογή ξενοδοχείου στη Πάτρα είναι ένα: το όνομα του ξενοδοχείου είναι "ΑΔΩΝΙΣ"
 4. @Urfurslaag Εσύ έβαλες τη φωτιά στο νομό Αχαίας σήμερα;
 5. Ο @Urfurslaag έχει δίκιο, δεν βρίσκεις γυναίκα ούτε για δείγμα για να γαμήσεις άμα είσαι κρυφοάντρας
 6. Παιδιά, σόρι με τη φωτιά στην Πάτρα, κατά λάθος την έβαλα. Κάτι τσιγάρα πίναμε με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού. Δεν θα ξαναγίνει και πάλι σόρι
 7. @Urfurslaag φαγωθηκες με τους γκεηδες στην Πάτρα ρε ουρφ!:-) τι τους λες; "Πάτρα μωρή άρρωστη;" :-))))
 8. Λοιπόν είμαι στην πλατεία του αγίου πούστη στην οδό πενήντα πουσταριών στην Πάτρα και πίνω καφέ.
 9. Λοιπόν σοβαρά, είμαι στον "Ηχότοπο", στην Αράτου στην Πάτρα. Φοράω λακόστ πουκάμισο και Κάλβιν Κλάιν βερμούδα προφανώς.
 10. τρακαστράτος καφές ρε μουνί...
 11. Όποιος γκέι, ή όποιο γκέι ζευγάρι ενδιαφέρετε, μπορεί να περάσει από δω να με κεράσει τον γαλικό καφέ μου που δεν έχω λεφτά να τον πληρώσω
 12. Έφυγα από τον Ηχότοπο και είμαι σε ένα γκέι μπαρ στην Αγίου Πούτσου. (Πάτρα)
 13. @Urfurslaag αν ψήνεσαι για κατάσταση είμαι αυτός στα δεξιά σου με το γαρύφαλλο στο πετο. Πινω strawberry dackurry και πιανομαι επιμονα
 14. Το μπαρ που βρίσκομαι ονομάζεται Αγριόπουστες & είναι όπως είπα στην Αγίου Πούτσου 22 και Τριών Σκατοπουσταριών κοντά στο Λιμάνι της Πάτρας
 15. Αν υπάρχει καμιά ψιλοστρέιτ γοητευτική κοπέλα σε απόσταση 30 χιλιομέτρων από κέντρο Πάτρας που μπορεί να με φιλοξενήσει απόψε πληζ ντι-εμ.
 16. Φεύγουμε από το μπαρ "Αγριόπουστες" και πάμε στο μπαρ "Χύσια" στην οδό Πουτάνα Όλα 14. Είναι λίγο πριν την Αγία Αικατερίνη, βοήθειά μας.
 17. Η παρέα που είναι μαζί μου λέει πως σήμερα είναι ψόφια τα πράγματα στο "Αγριόπουστες". Δυσκολεύομαι να το κατανοήσω.
 18. Βρίσκομαι σε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο και τρέχουμε σαν παλαβοί μέσα στους δρόμους της Πάτρας με τρεις μεθυσμένες μουρλές που τραγουδάνε.
 19. Φτάνουμε στο "Χύσια" σε κάνα πεντάλεπτο. Τα ξαναλέμε από κει. Α' η φωτιά επεκτείνεται και η Πάτρα θυμίζει Πομπηία με όλες αυτές τις στάχτες.
 20. Οκ είμαι στο μπαρ και πήρα ένα Γλενφίντιχ. Οι άλλοι 4 πήγαν όλοι μαζί στην τουαλέτα, να πουδράρουνε τις μύτες τους.
 21. @Urfurslaag τραβα ένα χέσιμο καλό πριν φύγεις από την πουστοπολη, γραψε ο σοσιαλφειλ ήταν εδώ. Ευχαριστώ
 22. Μήπως έχει κανείς έναν νυχοκόπτη σε απόσταση 60 χλμ από το κέντρο της Πάτρας? πληζ RT
 23. @Aph_Kay τι ωρσε παιδάκι μου? έχω φρικάρει εντελώς λέμε. Καλύτερα Χρυσαυγίτες παρά χάρντκορ S&M Gay CLub στη Πάτρα.
 24. RT @SocialFAILgr: Τι έχει προσφέρει η Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια στην εξέλιξη της ανθρωπότητας ;