Ormekur til kat

Her kan du se hvad man skal gøre når sin kat får orm!

Embed

  1. Denne side blev til da jeg var så træt af at mine katte fik orm og jeg skulle betale dyrlægen for at konstarere at de havde dem, når jeg udmærket vidste det selv, men alligevel skal der betales for en konsulation, kontrol af afføring, medicin og efterfølgende kontrol igen, og det løber sgu opnår man har 12 katte :(
  2. Ormekur til kat hvordan klarer man det selv?

  3. Det er slet ikke så svært, hold øje med din kats afføring, og er der små hvide korn, ligner nærmest ris i afføringen, så er chancen ret stor for at din kat er ramt af bændelorm, og skal i dette tilfælde behandles med en ormekur til kat!
  4. Man kan og skal også holde øje med om sin kat får opkastninger, får de dette skal man kigge efter lange tynde strenge i opkastningen, ligner en snor med små klumper på, ser man disse er sin kat helt sikkert ramt af spoleorm, og derfor skal den selvfølgelig behandles med en kur!
  5. Hvordan får man så medicien når den er receptpligtig?

  6. Ja engang var det nærmest umuligt, men heldigvis er der kommer natur medicin på markedet, dette virker præcis ligeså godt som det på recept som dyrlægen giver dig, og dette er fri for alle de giftige kemikaler som dyrlægens indeholder. Så det er faktisk ret nemt, og man skal ikke bekymre sig om at katten opnår immunitet overfor behandlingen for det gør den ikke når det er natur baseret!
  7. En ormekur til kat er noget næsten alle katteejere har prøvet, men nu kan du gøre det uden at skulle vej dyrlægen, dejligt og jeg er så glad for alle de penge jeg sparer, uden at gå på kompromis med mine kattes helbred!
  8. Opdateres senere når jeg har nyt i sagen!
Like
Share

Share

Facebook
Google+