As seen onFavicon for http://google.comgoogle.com

De Dakar van Dollevoet

In De Dakar van Dollevoet krijg je dagelijks een kijkje achter de schermen bij het team van Ebert Dollevoet. Al negen keer deed de coureur uit Valkenswaard mee aan de Dakar Rally. Geen enkele keer haalde hij de finish. Gaat het bij zijn tiende poging wel lukken?

Embed

 1. Het is voorbij


 2. Alweer geen slaap

 3. Voor de tweede nacht op rij kwamen Ebert Dollevoet en Arjan Arendse pas ‘s ochtends in het bivak aan. Alweer een nacht in de donkere woestijn, alweer (vrijwel) geen slaap. En dat eist z’n tol. De heren hebben het zwaar...

 4. Nachtje woestijn... En door!

 5. Het heeft even geduurd (ruim 27 uur om precies te zijn), maar de heren hebben etappe 2 van de Dakar Rally overleefd. In de ochtend kwamen ze in het bivak aan en vlak daarna moesten ze weer vertrekken voor de volgende proef. Wat doe je dan? Sleutelen, douchen en tandenpoetsen.
 6. VLOG: Dolle Dakar-dag voor Dollevoet

 7. Het zit tegen

 8. De start zaterdag ging prima, maar zondag gaat er van alles mis. Het onderdeel dat je ziet op de foto is een kruiskoppeling. Die zit vast aan de stuurstang van de auto van Ebert Dollevoet. Die kruiskoppeling kwam vast te zitten en dat leverde uren vertraging op. En daarna kwam de auto vast te zitten in een duinpan, net als tientallen andere auto's. Wordt vervolgt...

 9. Met platte banden door de duinen

 10. De Dakar van Dollevoet: Met platte banden door de duinen

 11. Etappe 1 overleefd

 12. Reactie van Ebert Dollevoet na de etappe

 13. Klaar voor de start, af!

 14. We reden letterlijk mee met Ebert in de vrolijke chaos bij de podiumstart in Lima. De Dakar Rally 2018 is officieel begonnen!
Like
Share

Share

Facebook
Google+