El hashtag #PicassoEdu neix a la trobada de bloguers i comunicadors culturals

Ens acompanyen en aquesta ocasió un grup de bloguers i comunicadors culturals per a conèixer de primera mà el Servei Educatiu del @MuseuPicasso i experimentar amb les Visual Thinking Strategies #VTS. Aquest mètode està basat en l'observació i diàleg davant de l'obra.

Embed

  1. SERVEI EDUCATIU @MuseuPicasso
  2. Proposem a uns quants bloguers i comunicadors culturals que participin activament a la visita de la col·lecció del Museu Picasso amb el Servei Educatiu del @MuseuPicasso
  3. El recorregut va permetre descobrir el que transmet a cadascú la contemplació de l'obra d'art, en aquest cas centrat en 4 obres: Ciència i Caritat, L'espera (Margot), Terratsde Barcelona i LasMeninas. Per aquesta visita vam comptar amb: @CultiusCulturals @Guiomar_sp @MargaridaLoran @SocialCultura@ElDadodelArte @KippelBoy @CarmeMix @TinetPuntZero i @VangelisVillar
  4. Nou hashtag #PicassoEdu
  5. Aprofitem aquesta trobada per llançar el nouhashtag #PicassoEdu, que a partir d'ara vol identificar totes les activitats educatives que es portin a terme al @MuseuPicasso i també al voltant de l'artista.
  6. Ciència i Caritat, 1897
  7. La figura central d’aquesta obra és una dona jacent en un llit, assistida per un personatge masculí que podria representar un metge, i per una figura vestida amb l'hàbit de monja, que li ofereix o retira una tassa mentre subjecta un infant, en un entorn que denota pobresa. Pintada per Picasso als 15 anys, l’obra segueix les convencions artístiques de l’època i està fortament influenciada per les recomanacions del pare, també pintor.
  8. Visual Thinking Strategies #VTS
  9. El @MuseuPicasso proposa un projecte educatiu basat en la importància d'observar i dialogar davant del'obra, on l'educador actua de moderador del debat i proporciona als participants les claus per aprofundir en el seu propi coneixement. L'aprenentatge és grupal i tot compartint les opinions s'arriba a conclusions noves i enriquidores.
Like
Share

Share

Facebook
Google+