Tästä saa puhua!

Kaksi päivää keskustelua ja käytännön työpajoja vihapuheesta ja disinformaatiosta

Embed

 1. Kaksipäiväinen Tästä saa puhua-seminaari kokosi yhteen yli 100 osallistujaa. Osallistujajoukko oli laaja: tutkijoita, opettajia, nuorisotyöntekijöitä, toimittajia ja monia muita aiheesta kiinnostuneita kansalaistoimijoita. Tapahtumassa keskusteltiin vihapuheesta, sitä lietsovasta disinformaatiosta ja rakenteista, jotka tukevat ja ylläpitävät näitä ilmiöitä.
 2. #puhutaan 
Tästä saa puhua - seminaari disinformaatiosta ja vihapuheesta #puhutaan #plan #allianssi #mediakasvatusseura #kulturfonden #koneensäätiö
  #puhutaan Tästä saa puhua - seminaari disinformaatiosta ja vihapuheesta #puhutaan #plan #allianssi #mediakasvatusseura #kulturfonden #koneensäätiö
 3. Tärkeiden asioiden äärellä.
#puhutaan
  Tärkeiden asioiden äärellä. #puhutaan
 4. Avausesityksestä vastasi huikea lavarunoilija ja aktivisti Laura Eklund Nhaga: Avoin kirje valkoiselle miehelle
 5. Molempien päivien aluksi kuultiin asiantuntijapuheenvuoroja, joissa vihapuhe- ja disinformaatiovyyhteä lähestyttiin eri suunnista.
 6. Seminaarin puheenvuorojen streamit ja klipit puheenvuoroista löytyvät myös Mediakasvatusseuran Youtube-kanavalta, ja seminaarin dioja on koottuna seuran Slideshareen.
 7. Tästä saa puhua! -seminaari 1.12.2016
 8. Tapahtumassa kannustettiin kaksikielisyyteen, ja muutama puheenvuoro pidettiin osittain toisella kotimaisella.
 9. Puheenvuorojen jälkeen yleisö pääsi osallistumaan seminaarin työpajoihin, jotka tarjosivat mm. erilaisia käytännön harjoituksia ja keskusteluja pienemmissä ryhmissä.
 10. Työpajat 💕💪🏽 #puhutaan
  Työpajat 💕💪🏽 #puhutaan
 11. Kummankin päivän päättäneissä paneelikeskusteluissa summattin työpajojen sisältöä ja tiivistettiin päivän aiheita yhdessä yleisön kanssa.
1
Share

Share

Facebook
Google+