The Corliss Group Home Agency Dagers Programmet

Embed

 1.  http://www.scoop.it/t/the-corliss-institute-inc-by-jexel-zerkces/p/4011088842/2013/11/16/the-corliss-group-home-agency-dagers-programmet 

   

  Corliss gir spesialisert trening å dekke individuelle behov i en Center-baserte dagen Program. Programmet kjører mandag til fredag fra 9 am til 3 pm. enkeltpersoner støttes i aktiviteter daglig lever i tillegg til sysselsetting forberedelse. Enkeltpersoner støttes også samspill i fellesskapet med besøk til lokale Y, ukentlige bowling turer og andre arrangementer av interesse for våre deltakere.

   

  Det finnes en rekke aktiviteter å velge mellom som datamaskinen bruker, lesing, skriving og trening.

   

  Deltakerne er opplært i alle aspekter av arbeidsvaner å forberede dem for fremtidig sysselsetting i større fellesskap.

   

  Corliss sentrum er utformet for å forbedre læringen i virkelige omgivelser. Våre kunder nyte matlagingskurs i vårt virkelige kjøkken sammen med læring rengjøring teknikker som de kan bruke i sine hjem. Vi har et datasenter som skreddersyr individ og gruppe trening uansett om klienter er nybegynnere på datamaskiner eller forbereder å jobbe i et kontor på en datamaskin. Faglige programmet fokuserer på alt fra lesing og skriver å pengene ledelse ferdigheter som personalet hjelpe dem utnytte i samfunnet. Dag programmet gir også sosiale og avslapning tid der klienter delta i kunst og håndverk aktiviteter, spill med kolleger eller nyte filmer i filmen området. I dag inneholder også ulike rollespill som deretter overføres til samfunnet.

Like
Share

Share

Facebook
Google+