Jälleen kerran vertailua, mutta vuosi on vaihtunut!

Mihinkään en ole mennyt, vaikka blogissa on hiljaista ollutkin!

byliittymat13 Views
Embed

  1. Blogi on jäänyt todella vähälle, kun tämä vuosi on tupannut olemaan poikkeuksellisen kiireinen. Meni talvi, sitten kevät ja nyt alkaa kesäkin veteleen viimeisiään. Syksyllä on aina hyvä aloittaa "uusi alku", joka tarkoittaisi minun tapauksessa sitä, että voisin yrittää olla aktiivisempi tämän blogin suhteen. Liittymämaailmassa ei ole tapahtunut mitään sen mullistavampaa, vaikkakin yksi uusi teleoperaattori onkin astunut mukaan kuvioihin. "Moi Mobiili" on tämä uusi tuttavuus, jonka esittelen lyhyesti välittömästi tässä "stoorissa", niin kuin täällä Storifyssä puhutaan.
  2. Moi Mobiilista lyhyesti - mitä etuja tämä operaattori tuo?

  3. Moi Mobiilin sloganiin kuuluu seuraavana sanonta: "Yksi Moi. Monta simmiä", ja se on oikein osuvasti sanottu se. Sieltä saat varsin edullisesti monta liittymää eli sim-korttia, joiden kesken pystyt jakamaan dataa. Voit liittää samaan tiliin vaikka koko perheen ja niitä voi hyödyntää missä tahansa SIM-korttilaitteissa, kuten mokkuloissa, reitittimissä, kännyköissä ja riistakameroissa tai vaikka ruohonleikkuriroboteissa!
  4. Moi Mobiili hyödyntää huippunopeaa 4G-yhteyttä, joten se pärjää tälläkin saralla ihan mukavasti, vaikka se ei kuitenkaan ole kaikista nopein mahdollinen liittymä. Simmeihin pystyy fiksaamaan rajattoman puheajan ja vaikka rajattoman datankin tarvittaessa (nykyään aika standardi) ja laskujen maksaminen tapahtuu nykyajan mukaisesti netissä ilman laskupinoja ja sählinkiä.
  5. Moi Mobiili on hinnoiteltu niin, että se ei ole halvin, mutta pärjää todella hyvin vertailussa, voit vertailla liittymät vaikka itse täältä. Talouteen nettisivun liittymävertailussa on esillä DNA, TeleFinland, Saunalahti/Elisa, Sonera ja Moi Mobiili eli kaikki suomalaiset teleoperaattorit ja hinnastoihin (päivitettyyn sellaiseen) pääsee vertailun linkeistä hyvin kiinni. Moi Mobiili tarjoaa myös itse hinnastoa sen omilla verkkosivuilla ja jos haluat kiinni asiakkaiden kokemuksiin, voit tehdä sen tästä linkistä.
  6. Moi on tervetullut ja mielenkiintoinen lisä Suomen teleoperaattoritarjontaan ja se tulee vähän sekoittamaan pakkaa ja lisäämään kilpailua, vaikka siitä tuskin tulee mitään Saunalahden tai Soneran tappajaa sentään. Perushyväliittymä kivoilla pikkulisillä ja Ok-hintapolitiikalla, eipä mitään pahaa sanottavaa siis ainakaan tässä vaiheessa alkusyksyä. Nähtäillään, tuli blogirumbakin sitten jo aloitettua ihan mukavasti.
  7. Seuraavaa vertailua odotellessa, hengitystä ei kannata pidättää, mutta voi olla, että uutta päivitystä saadaan hyvinkin nopeassa aikataulussa.
Like
Share

Share

Facebook
Google+