Groen-gate!

Nieuwe huisstijl Werkt (nog niet echt helemaal) Voor Iedereen

 1. Gisteren was er dus de aankondiging, dat Groen! met iets nieuws ging komen.
 2. Weg uitroepteken, weg oude logo. Groen gaat 2012 in met nieuwe smoel en breder programma. Ontdek morgen de nieuwe huisstijl op groen.be
 3. Maar dat was natuurlijk buiten de hahum onderzoeksjournalisten van Clint.be gerekend, die in no time enige screenshots en het nieuwe logo tevoorschijn hadden getoverd:
 4. En dan was er Groupon-gate:
 5. Gaat Groen nu ook etentjes, gezichtsontharingen en anal bleaching met grote korting verkopen? pic.twitter.com/D6Vpg4Lx!/groupongatee/status/156756225789399041/photo/1 #groupongate
 6. Even later nog aangevuld met "armoede is een onrecht"-gate (zoals bij Yudai goed gezien: kleur en logo is krèk hetzelfde als dat van het jaarthema van de Scouts "Armoede is een onrecht"):
 7. En appelblauwzeegroengate
 8. Het nieuwe logo van "Groen", geschreven in het appelblauwzeegroen… #grappig
 9. @groenbrussel @groen Wat een kutlogo, dat nieuwe logo van Groen! "Groen werkt voor iedereen" en 't is appelblauwzeegroen.
 10. En uitroeptekengate
 11. Groen laat het uitroepteken vallen. In harde tijden als deze moet iedereen inleveren.
 12. Een gebruikt uitroepteken, moet dat bij het klein gevaarlijk afval? #groen!
 13. En daarnet ging ik het eens op de vernieuwde site bekijken, en liep ik tegen pantone-gate: dat ze daar niet erg kleurvast zijn, bij Groen, ofwel af te rekenen hadden met een projector die vooralsnog weigert zich aan het nieuwe huisstijlboek te houden: 
 14. Erg kleurvast zijn ze bij Groen alleszins niet
  Erg kleurvast zijn ze bij Groen alleszins niet
 15. En dan nog was de kelk niet tot de bodem geledigd, want Duchka moest ook nog:
 16. Het laatste beentje in de R van het nieuwe Groen-logo doet me denken aan de piemel van de VS, Florida in de volksmond.
 17. Afijn, nog (een beetje) werk (aan de winkel, en wennen) voor iedereen.