Den 14 oktober, 2012

Today I wrote the last of my narrative, pt. 3. It ended in some shredded tears, but it was good to finally share it with the world

Embed

 1. #piccollage #instagood #instafun #søndag#moro#i#førde
  #piccollage #instagood #instafun #søndag#moro#i#førde
 2. Trengte noko som fikk meg i godt humør, og denne snutten hadde virkelig effekt. Ikkje alltid like flink til aleinekvelden. Men eg blir betre på det. Utdrag fra dagboka Idag: Eg sitt på kontoret akkurat no, og slapper av. Klokka er ett, og eg er ferdig med tre samtaler pluss har snakka med Kjersti. No tar eg meg litt spise og tenke-pause, noko som eg føler trengs. Har og tenkt å bruke litt avspasering, sidan eg kjenne kvile er nødvendig for å få energi til alt som skal skje, og til bearbeiding av ting som har foregått. Har vore hektiske dager, noko som forsåvidt er greit siden eg fort føler ubehag når eg er aleine. Erlend har reist til Tyskland, og skal snart til new York. Eg er ganske nervøs, sidan han no virkelig har bestemt seg for at det er slutt mellom oss. Eg har sagt at han kun skal ta kontakt om han roter med nokon eller vil ha meg tilbake, og eg er nok stygt redd for at han virkelig ikkje vil meir. Det blir nok tøft at eg ikkje høyrer noko fra han, men eg prøver no å sjå så positivt på det som eg kan. Imorgen skal eg arrangere en festmiddag som eg har gleda meg til lenge, så det trur eg blir ganske bra:) skal og på middag med psykologene etterpå, og glede meg til det. Kjenne det er godt at veka glir mot slutten sidan det har vore ganske hektisk. Eg har vore innom tre kurs, hatt samtale med Erlend, vore på veiledning og på sorround og spitfire konsert (som eg ikkje likte så godt) pluss svømt to ganger. Har også hatt en superstressa dag på jobb, og nokre litt meir vanlige dager. Neste veke blir mykje roligere, og godt er det.
 3. #quotes #quote #psych #burns #reading #feeling #good
  #quotes #quote #psych #burns #reading #feeling #good
 4. Skreiv litt Idag mens nils holdt foredrag, Tirs den 23 november. Bildet blei faktisk tatt igår, når eg var på VIP aften med Synnøve sorthe. Var kjekt, følte for engangsskyld at bilda gikk an å sjå på. Ellers har eg hatt min første privat-praksis pasient, så det var litt rart. Satt på kontoret til Alexander øen Ask, i to røde stoler. Var ferdig halv seks, reiste heim og kosa med katten. Har og lest litt på Beate grimsrud: en dåre fri, som beskriv livet til en schizofren pasient. God bok, og herlig at eg faktisk tar meg tid til det :)
 5. #les #bok en dåre fri
  #les #bok en dåre fri
 6. Eg liker lange, late dager, der eg kan bruke tida nett som eg vil. Idag har eg lest ( en dåre fri ) både bok, aviser og ting på nettet, laga decoupage ting i fleire timer og ellers berre dulla. Det har blitt kopper med te, beauty-dag (for føtter og ansikt) pluss kosa med vesle Amdeus, som har fått vore mykje ute Idag.
 7. #scrapbooking #decoupage #scrap #it #hobby #saturday #fun #mess #loveit #instagood
  #scrapbooking #decoupage #scrap #it #hobby #saturday #fun #mess #loveit #instagood
 8. Oppanfor ser dokke en artikkel fra Aftenposten som eg har lest, og ellers litt av rotet som oppstår når eg er i det kreative hjørnet. Eg fikk og lyst å skrive eit sitat fra boka eg les, som forøvrig er knakandes bra. * move your ass and your mind will follow*
Like
Share

Share

Facebook
Google+