Nasse-Timm

Fattig-Carina, Doven-Robert, Traktor-Troles. Enkeltsager i dansk politik får lynhurtigt tildelt et øgenavn i folkemunde - og i pressen. Her er historien om, hvordan Twitter juleaftensdag gjorde en skattefornægtende midicinstuderende til Nasse-Timm.

Embed

 1. Publiseret første gang tirsdag den 25. december kl. 21.31. Opdateret med med flere tweets pr.  27. december 2012 kl. 8.00.  

  Flytter til Schweiz
  Søndag den 23. december 2012 skrev Timm Droese et læserbrev i Politiken:
  "Kære politikere på Christiansborg. Jeg er ved at afslutte medicinstudiet, og så snart jeg er færdig forlader jeg Danmark til fordel for Schweiz. Hvorfor? Fordi det simpelthen ikke kan betale sig for mig at blive her og praktisere medicin med udsigt til verdens højeste skattetryk. Den danske topskat er intet andet end en misundelsesskat, som straffer dem, der ønsker at gøre en ekstra indsats og/eller ligesom mig tager en lang og krævende uddannelse. (... )"  

  Godt et døgn senere eksploderede debatten så. Ikke mindst på Twitter og på Facebook. Debatten var og er omfattende. Dette er derfor kun et udpluk af de bedste tweets om Nasse-Timm. 

  This is how it all went down. Midt mellem juleand og risalamande. 
 2. Og så, juleaftensdag kl. 08.50 første gang - men langtfra sidste gang - hashtagget #NasseTimm bliver brugt. Nedenfor blot et uddrag.
 3. MF'ere fra Ø går ind i debatten:
Like
Share

Share

Facebook
Google+