Rulouri exterioare fabricate de Rulourialuminiu.ro

Buna eu sunt Tudor. Sunt seful unei companii producatoare de rulouri exterioare din aluminiu. Este o afacere foarte buna, ma bucur mult ca am riscat sa o pun pe picioare, cred ca a fost cea mai buna decizie a mea.

byastaeste10 Views
Embed

 1. Cum am inceput sa fabric rulouri exterioare?

  Asa ca la multi dintre dumneavoastra, acum ceva ani in urma mi-a plecat cel mai bun prieten la munca in germania in constructii. Intr-o duminica ma suna sa imi spuna ce a mai facut si imi povesteste ca acum lucreaza intr-o fabrica de rulouri exterioare. Mi-a laudat atat de multe aceste produse incat am spus ca trebuie sa fac si eu asta dar in tara la mine.
  Ca orice om de rand, am stat, am cugetat si am facut in imprumut pentru ca in cele din urma sa incep acesta afacere. Am inceput de jos. Am adunat informatii din cele mai bune locuri, am vanat oferte si am economisit fiecare banut, pana in ziua in care am putut sa spun: „E gata! De maine incep sa fac profit”. Si asa a fost. Acum ne-am dezvoltat mult si astazi am ajuns printre primii producatori de rulouri exterioare din tara.

  De ce fabricam rulouri exterioare?

  Prietenul despre care v-am povestit a avut doar cuvinte de lauda la dresa rulourilor. Mi-a spus despre multiplele lor avantaje asa ca m-a convins destul de repede ca acest produs avea succes.

  Sunt foarte practice, functionand ca izolatoare termice, fonice dar si antiefractie, fac fata cu brio cerintelor celor mai prietentiosi clienti. In fond cine nu isi doreste confortul suprem in propria casa? Aceste rulouri va ajuta mult din acest punct de vedere. Intimitatea, siguranta dar si linistea pe care v-o ofera, fac din aceste produse unele foarte cautate si apeciate.
  Eu am fost convins foarte usor sa le achizitionez, iar asa cum eu am fost, am stiut ca si alti oameni vor fi. Asadar afacerea mea avea sa mearga ca pe roate.

  Ce fel de rulouri exterioare fabricam?

  De toate. Rulourile exterioare de la Rulourialuminiu.ro din aluminiu sunt disponibile intr-o mare varietate de modele. Sunt rulouri cu plasa contra insectelor, sunt rulouri electrice, suprapuse, antiefractie si fiecare dintre acestea au diferite modele la randul lor.
  Printre cele mai apreciate rulouri exterioare sunt cele electrice cu telecomanda deoarece sunt foarte comode, pe langa ca sunt extrem de practice. Cele cu senzori sunt si ele cautate insa unele persoane se mai lasa influentate si de preturile putin mai mari decat la restul rulourilor.

  Rulourile antiefrcatie cu cheie sunt si ele printre modelele cele mai cerute. Sistemul de incuietoare nu permite actionarea lor din exterior. Prin acest mecanism, ele asigura protectia locuintei dumneavoastra, in fond este mai usor de spart un geam decat o placa din aluminiu.

  Care sunt preturile rulourilor exterioare?

  Preturile nu sunt fixe, nu au cum. Ele difera in functie de dimensiunile rulourilor dar si in functie de mecanismul cu care doriti sa fie dotate. De exemplu un rulou exterior care se foloseste pentru usa la un garaj, nu poate avea acelasi pret ca un rulou care este destinat montajului la geam.
Like
Share

Share

Facebook
Google+