Pinnacle Studio er et godt værktøj til videoredigering på din iPad

Med appen Pinnacle Studio har du et rigtig godt værktøj til videoredigering på din iPad

Embed

 1. For knapt 100 kr kan du købe en virkelig god app til videoredigering på din iPad. Pinnacle Studio tog i anden halvdel af 2012 kampen op med iMovie og indtil videre er der ingen tvivl om, at redigeringsprogrammet fra Pinnacle har nogle oplagte fordele, som du vil få beskrevet her.

  Oprindeligt var det Avid, en af de tunge leverandører af professionelt redigeringssoftware, som udviklede appen. Pinnacle købte den siden, så har du allerede Avids app, vil du konstatere, at den er identisk med Pinnacle Studio.

  Jeg har samlet forskellige tutorials til brugen af Pinnacle, som gerne skulle illustrere, hvor enkelt det er at redigere video i programmet. Flere af de tutorials, som ligger på Youtube er lavet, da appen hed Avid, men brugerfladen er den samme, så derfor kan du også bruge dem til at få mere how-to-viden.
 2. Når man redigerer video på sin iPhone er der en række begrænsninger, ud over det faktum, at man kan have svært ved at arbejde på den lille touchscreen. På en iPad er det noget lettere at flytte videoklip og beskære dem de rigtige steder. Pinnacle Studio har nogle klare fordele, når det gælder præcisionsklip. Med forskellige trimmingværktøjer har du mulighed for at lave meget præcis redigering af dine klip. 
 3. Avid® Studio for iPad - Trimming
 4. Ligesom det er muligt med andre videoredigeringsprogrammer kan Pinnacle Studio også bruges til at redigere fotos sammen og lave en billed/lydfortælling. Eller du kan blande stillbilleder og video i én fortælling.

 5. Avid® Studio for iPad - Photo Editing
 6. Programmet har en række forskellige muligheder for effekter og tekster. Her vil jeg nøjes med at henvise til en gennemgang af tekstværktøjet.
 7. Avid® Studio for iPad - Adding Titles
 8. En iPad er ikke i alle tilfælde det bedste værktøj til videooptagelse, men du kan også anvende videooptagelser fra andre apparater i videoredigeringen. Du kan hente videoklip ind i programmet fra kamerarullen eller du kan importere video fra et andet kamera. Ved at bruge Apple iPad Camera Connection Kit kan du få filer ind på din iPad via usb eller sd læseren.
 9. apple-ipad-camera-connection-kit_large
  apple-ipad-camera-connection-kit_large
Like
Share

Share

Facebook
Google+