Virtual Energy Advisor guanya la competició Barcelona Smart City App Hack

L’aplicació Virtual Energy Advisor va guanyar la final de la competició Barcelona Smart City App Hack en ser elegida la Millor Aplicació entre les 10 finalistes que van competir per aquest guardó. Moltes felicitats! Felicitats també a Glovo App i Sharing Academy, segon i tercer premi.

Embed

  1. L’aplicació Virtual Energy Advisor va guanyar el dia 28 d'octubre la final de la competició Barcelona Smart City App Hack en ser elegida la Millor Aplicació entre les 10 finalistes que van competir per aquest guardó. L’app funciona com un assessor virtual per millorar l’eficiència energètica i compartir amb la comunitat experiències i trucs per estalviar energia i diners. El jurat va concedir el segon premi a l’aplicació Glovo i el tercer premi va ser per a Sharing Academy. La Gala es va celebrar al Born Centre Cultural amb l’assistència de 200 persones que no es van voler perdre la culminació d’aquest gran projecte.
  2. Aquí tenim el relat de la tarda des del principi fins a la fi:
  3. La Gala no va poder començar millor, l'aforament es va completar
  4. Va a haver-hi molta expectació per part de tothom: apps, públic i sector mòbil:
  5. I finalment el rellotge va marcar les 18:00 del dia 28 d'octubre.
  6. El públic i el jurat preparats:
  7. I finalment la gala va començar:
  8. En primer lloc, vam tenir el keynote a càrrec de Francis Pisani, expert en els impactes socials i geopolítics de la tecnologia de la informació:
  9. Després, el moment més esperat i emocionant: les presentacions de les apps, que van tenir 3 minuts per convèncer el jurat que la seva app era la millor.
Like
Share

Share

Facebook
Google+