HEEL de dokter - leven en werken met zin

1 juni 2015 - 1 juni 2016

Embed

  1. Precies een jaar geleden kwam 'HEEL de dokter' uit: een handzaam, kleurrijk boek vol ideeën voor artsen die verdieping zoeken in hun werk en leven. Voor verfrissende professionele reflectie op onorthodoxe wijze.
  2. Trots en dankbaar zijn we dat 'HEEL de dokter' inmiddels z'n weg gevonden heeft naar ruim 4000 lezers. Hoogste tijd dus voor deze korte, feestelijke update. Met dank voor alle enthousiaste reacties!
  3. Angèle van de Ven / @angelevandeven / 06 - 21206780
    Lodewijk Schmit Jongbloed / @ljschmitjongblo / 06 - 54220710
  4. - auteurs 'HEEL de dokter - leven en werken met zin'
  5. Blijf in ontwikkeling. Blijf HEEL.

  6. Lovende boekrecensies verschenen in Arts en Auto, Medisch Contact, op de website van de vnVa.nl en bij bol.com. Vereerd zijn we door de talrijke vermeldingen in nieuwsbrieven, persoonlijke tweets en op diverse websites: Aqua & Lime, Academy Coaching, CarrièreCentrum Zorg VvAA, Compassion for Care, Dutch Health Network, De Dokter, Handvest voor Compassie, Huisartsopleiding Nijmegen, Geneeskundeboek.nl, Goodreads, Touch Training & Coaching. Arts Martine van Eijk verraste met een spontaan video-blog op YouTube en Accomedical Books in Vlaanderen nam 'HEEL de dokter' op in de top 3 van boekentips voor de Week van de Zorg: acco.be/nl-be/weekvandezorg
  7. BoekVlog: 'Heel de dokter' van Angele van de Ven & Lodewijk Schmit Jongbloed (1:30)
  8. Verschillende artsen lieten ons weten: HEEL past in elke dokterstas én -jas. Om altijd bij de hand te hebben. :-)
Like
Share

Share

Facebook
Google+