2n TROBADA EDUCATIVA DE #XATAC5 A BARCELONA 09/04/2016

El dissabte 09/04/2016 van realitzar la 2n Trobada educativa de #Xatac5, amb la Col·laboració del concorci d'Educació i de RosaSensat que ens va deixar les instalacions. Va ser un matí de "Desvirtualització" i "aprenentatge en Xarxa" on participants van presentar les experiències. Ací tot el resum

Embed

  1. Al llarg del matí vna poder escoltar la presentacions de @BeltranDumortD sobre l'ús de Twitter en la divulgació de l'escola i construcció de comunitat. També l'aplicació de @Xatac_5 com recurs a Formació de Master de FPCEE Blanquerna (URL, presentat per @Elenaojando. Silvia Caballeria Ferrer (@sicafe) ens va presentar el projecte de #BrossAlicia on les xarxes socials estàn present això com la Transmèdia. Així com María Paczkowski @art_educ qui ens va presentar el treball que porta a terme amb els cicles d'educació Social.
  2. La jornada va tancar-la Ray Gallon qui ens va mostrar la tecnologia d'un futur pròxim, plantejar-nos reptes com docents: què caldrà ensenyar als alumnes, si la realitat no tornara a ser la mateixa i igual per cap de nosaltres?.
  3. Sense dubtes va ser una jornada d'aprenentatge i de formació autogestionada emergent en les Xarxes social.
Like
Share

Share

Facebook
Google+