1. Even rondlopen voordat alles begint. Backstage.. Ik was er 1 uur van te voren om 8.45 Ik ontdekte wat de conferentie kostte nl €450.000 voor 1500 mensen dus €300/pp. Betaald door I&M
 2. De CEO's arriveren.. De meeste met een chauffeur en diesel dienstauto zoals Hans de Boer van VNO/NCW maar Rogier van Boxtel kwam met de OV fiets
 3. De aftrap met van de Klimaattop met een filmpje over Nederland
 4. Duurzaamheid en electrisch rijden Guru @ruudkoornstra heeft ook een ModelX gekocht sinds 1 week. Hij heeft dus ook een 'oude' versie. Wat gaan we samen doen?
 5. Ik interview met @ruudkoornstra Jeroen de Haas CEO van Eneco. hij koos al in 2007 voor een duurzame koers.. Dapper... waarom toen? Nu is hij woordvoerder van de coalitie van 40 bedrijven die de energietransitie willen versneller.
 6. Marjan van Loon oogt veel duurzamer dan haar Baas Ben van Beurden. Volgens haar moet je het complete interview bekijken op de nieuwsuur site
 7. Het korte interview van 6 minuten...
 8. Interview Shell-topman Ben van Beurden
 9. Maar het uitgebreide interview is eigenlijk, vanzelfsprekend, genuanceerder. Hij spreekt zijn steun uit over parijs, wil veel energie bezuinigen, wind, zon, carbon etc. Helemaal niet alleen maar pompen. Leuk om te te kijken wat redacties eruit halen.
 10. De gepassioneerde oproep van @roebyemAnders om saldering niet af te schaffen.. NIET beleid veranderen. Komen 100.000 daken per jaar bij.
 11. jan Hendrik heeft veel projecten aangekondigd.. oa 10 miljoen m2 met zonnecellen die drijven in de Rotterdamse haven. Giga project.
 12. En hier de COO van de Rotterdamse haven.
 13. En wil je zelf iets doen dan neem een douce met 90% minder energie en water
Read next page