Bett.dk 2017

Igen i år tog lidt over 400 danskere med UC Lillebælt til London via bett.dk. Det blev en uge gennemsyret af mange events, og programmer, med gode muligheder for networking og få nye input.

Embed

 1. New photo by Rikke Schnedler Teglskov Kristensen
  New photo by Rikke Schnedler Teglskov Kristensen
 2. UC Lillebælt har deres egen velkomst skranke i lobbyen på Strand Palace Hotel.
 3. Tirsdag var der godt gang i møder og events, selvom Bettshow først åbner onsdag morgen. Bl.a. Prebett, som foregik i kælderen på Strand Palace Hotel. Men mange steder danske input, hvor folk havde noget på hjerte.

 4. Onsdag morgen er der mulighed for fælles afgang mod Bettshow. En stor gruppe drog afsted sammen, mens andre fandt derud på egen hånd.
 5. Bettshow er et virvar af inputs fra analog som man aldrig havde forestillet sig det muligt til hightech. Lise Møller rammer hovedet på sømmet med stemningen i sit tweet.
 6. New photo by Rikke Schnedler Teglskov Kristensen
  New photo by Rikke Schnedler Teglskov Kristensen
 7. Anders Schunk går her på Live fra Bettshow - en fin indfangning af den stemning og summen, der er på messen.
 8. -

 9. Traditionen tro var UC Lillebælt værter ved en netværksaften. Denne gang i de utroligt smukke omgivelser i Grand Connaught Rooms, hvor skakternet gulv mødte lysekroner i kæmpe størrelse mødte alle vores tech-interesserede gæster. Charles Leadbeater var keynotespeaker og talte om teaching to be more human.
Like
Share

Share

Facebook
Google+