As seen onFavicon for http://kinda.purot.netkinda.purot.net

Twitteriin

Tässä on kooste erilaisista Twitter-ohjeista. Kooste on luotu 2.4.2013 ja päivitetty viimeksi 26.11.2015 @PauliinaMakela'n toimesta.

Embed

 1. Perustoiminnallisuudet
 2. * Käytä Twitteriä enintään 140 merkin pituisten viestien lähettämiseen.
 3. * Seuraa muita, jolloin olet seuraaja. Ole seurattavissa, jolloin olet seurattu. Seuraamalla muiden Twitter-profiileja saat Twitter-viestivirtaasi viestejä sekä lisää seuraajia. Ole aktiviinen.
 4. * Jaa hyvää sisältöä. Auta ja ole hyödyksi. Osallistu aktiivisesti keskusteluihin.
 5. Lentävä Lapanen #2013 #August #Suomi #Finland #igers #igersfinland #knitting #event #taskuneuloosi #cafe #bird #wall #self #made #instamood #instagood
  Lentävä Lapanen #2013 #August #Suomi #Finland #igers #igersfinland #knitting #event #taskuneuloosi #cafe #bird #wall #self #made #instamood #instagood
 6. * Muista lisätä omaan profiiliisi valokuva ja esittelyteksti. Profiilikuvasi antaa viestillesi oman sävyn ja esittelyteksti kertoo sinusta taustatietoa. Mikäli et vaihda alkuperäistä kananmuna-profiilikuvaa, etkä kirjoita esittelytekstiä, sinut huomataan aloittelijaksi tai voidaan luulla peräti automaatiksi eli botiksi, joka lähettää vain roskaviestejä.
 7. * Vältä numeroita ja alaviivoja omassa Twitter-käyttäjätunnuksessa, koska niitä on hankala muistaa ja kirjoittaa viestien yhteydessä. Suositeltavaa on käyttää omaa nimeä Twitter-käyttäjätunnuksessa. Kaikki profiilitiedot (esim. profiilikuva, ulkoasu, kuvaus, sijainti ja yksityisyys) ovat muokattavissa Asetukset-sivulla.
 8. * Vaihda salasana säännöllisesti sekä tarvittaessa, mikäli huomaat, että Twitter-tilisi esim. lähettää toisille roskapostia yksityisviesteillä.
 9. * Rajoituksia Twitterissä - yhden päivän aikana:
 10. * voit lähettää 250 yksityisviestiä,
  * voit lähettää 1000 viestiä,
  * voit vaihtaa neljästi sähköpostiosoitettasi asetuksissa ja
  * voit seurata 1000 uutta tiliä.

  27.10.2015: Voit seurata 5000 tiliä ja siitä eteenpäin enemmänkin, mikäli sinua seuraa takaisin riittävän moni. Yleensä noin 4800-4900 tiliä tulee seurata sinua takaisin, jotta voit ylittää 5000 seurattavan tilin määrän. Jos jäät pitkäksi aikaa tähän tilanteeseen kiinni, voit kiertää asiaa käyttämällä listoja. Twitter-listoille voi lisätä tilejä, vaikka et seuraisikaan niitä. Jos sinulla on seuraajia yli 4800-4900, sinun ei tarvitse miettiä tätä rajoitusta lainkaan. [Voit googlettaa aiheesta lisää: 5000 Following Limit in Twitter]. Päivärajoitus pätee myös tässä kohtaa eli voit seurata päivässä 1000 uutta Twitter-tiliä.
 11. * Voit kiinnittää oman Twitter-profiilisivusi ylimmäksi viestiksi minkä tahansa aiemmin lähetetyn Twitter-viestin selaimessa. Vastaavanlainen toiminto on myös Facebook-sivuilla. Kaikki muut viestit näkyvät aikajärjestyksessä omalla Twitter-profiilisivullasi.
 12. * 26.11.2015 Twitterin uusimmat ominaisuudet:
 13. Viestisi voi olla myös kysely. Voit luoda kysymyksen ja sille 2-3 vastausvaihtoehtoa.
 14. Profiilissasi voi olla syntymäaikasi näkyvissä.
 15. Lisää rastilla profiilissasi Vine-profiili näkyviin. Muut näkevät Vine-videoidesi katselumäärän eli silmukat.
 16. Suosikkimerkinnän tähden tilalle on tullut tykkäyksen sydän.
 17. Vine-videoiden silmukat.
 18. YLE 2012 - Tutustu heihin - 100 kiinnostavaa suomalaista Twitterissä
6
Share

Share

Facebook
Google+