Știrile zilei - 6 ianuarie

start-up.ro

  1. Nu ai prea mulți bani dar vrei să începi o afacere? Uite câteva tipuri de business-uri pe care le poți pune în aplicare cu aproape zero investiții.
  2. Dacă ai deja un startup pe care îl conduci, uite și niște aplicații de project management care te-ar putea ajuta să îți organizezi mai ușor proiectele și echipa.
  3. Lumea tech este în continuă schimbare. Pe ce se va miza în 2017 și care vor fi laitmotivele acestui an?
  4. Și dacă tot vorbim despre tendințele anului, află și care sunt pașii (foarte importanți) pe care ar trebui să îi faci dacă te hotărăști să intri în lumea antreprenoriatului.
  5. În căutarea unicornilor: au primit investiții de milioane de dolari și au venituri, pe alocuri, chiar foarte bune. Companii de urmărit în 2017.
  6. Tipul ăsta, Dan Fennessy, a lansat o aplicație care zguduie lumea petrecerilor. Party With a Local are deja 100.000 de utilizatori și prinde tot mai mult în rândul turiștilor care vor să experimenteze viața de noapte a orașelor pe care le vizitează.
  7. Ți se pare că investitorii nu prea sunt convinși să îți dea bani după ce îți aud pitch-ul? Poate lipsește ceva...
  8. Cu purificatorul de aer la purtător.
  9. Vrei, nu vrei, internetul lucrurilor este aici și nu dispare. Ba mai mult, o să-ți invadeze casa.
  10. Asta e pentru profesioniști! Dacă vrei să vezi cum arată un monitor de 5.000 de dolari, nu trebuie să-l ratezi pe cel lansat de Dell. Are 32 de inci, 33 de megapixeli și un miliard de culori.
Read next page