Sådan pakker du din kuffert til rejsen

Så simpelt som et spil Tetris.

Embed

 1. Nu har jeg efterhånden pakket en kuffert - eller noget så simpelt som en taske til en weekendtur - mange gange. I starten var jeg ikke et vidundertalent til det (er jeg heller ikke nu - men er da blevet bedre!)
 2. Sådan så det typisk ud, når jeg - aftenen før - pakkede 10 sæt tøj ned i en tilfældig sportstaske. Det virker nok meget underligt, at jeg sælger kufferter hos RejseGear.dk, når jeg aldrig rigtig har været en kuffertperson. Faktisk fik jeg min første kuffert for en 3 år siden på en tur til London.
 3. Tidligere havde jeg bare slynget tøj fra skabet i en Adidas taske og kigget tilfreds på det.
 4. Mine råd til at pakke en hell of a kuffert

 5. Hvis du er et uorganiseret menneske, som jeg, har du helt sikkert også selv pakket din bagage på den her måde. Dog render du ind i lidt problemer, hvis du pakker dine ting i en kabinekuffert.
 6. Det er nemlig sådan, at med en kabinekuffert, har du ikke særlig meget plads. Hvis du er ude på en længere rejse (+7 dage), skal du enten have adgang til vaskeri på rejsen - eller pakke med omtanke. Jeg vælger nr. 2.
 7. 1. Rul dit tøj sammen
 8. En effektiv måde at få mere med - på mindre plads - er at rulle dit tøj sammen. Herefter skal du bare tage et spil Tetris med dit tøj. Det er ultimativ den letteste og hurtigste måde at få mest tøj med på mindst mulig plads. Og det får du brug for, hvis du skal afsted i en længere periode og samtidig insisterer på kabinekuffert.
 9. Det er i øvrigt ikke kun relevant for rejsende med kabinekufferter. Hvis du rejser med en helt almindelig kuffert, render du stadigvæk hurtig tør for plads, hvis du blot kaster tøjet ind i kufferten.
 10. 2. Fyld dine sko ud
 11. Tager du sko med på turen, kan du med fordel rulle en t-shirt sammen og smide ind i dem. Det er faktisk pissesmart, for du udnytter både pladsen bedre og du undgår også, at dine sko er klemt helt sammen, når du lander der, hvor du nu skal hen.
 12. 3. Brug en kuffertvægt
 13. Det er vældig fint at være dygtig til at pakke kufferten, men der er stadigvæk super stramme regler hos flyselskaberne. Hvis din kuffert vejer den mindste smule for meget, skal du enten A) kyle noget tøj ud eller tage det på kroppen ind i flyet eller B) betale et gebyr.
 14. Gebyret er typisk ikke særlig sjovt at betale - og det er trælse penge at smide ud af vinduet.
 15. Til sådan en situation anbefaler jeg, at du bruger en kuffertvægt. Så kan du følge med i, hvor meget din kuffert vejer og undgå, at du pludselig står og skal betale et check-in fee. P.S. Vi sælger nogle ret lækre kuffertvægte her:  https://rejsegear.dk/kategori/kuffert-tilbehoer/kuffertvaegt/ 
Like
Share

Share

Facebook
Google+