EU Mies Award 40 Shortlisted Announcement

TOP 40 ARCHITECTURE WORKS ON THE RACE FOR THE 2017 EU MIES AWARD!

Embed

  1. Es fan públiques les 40 obres seleccionades per al #EUMiesAward2017!

Els 7 membres del jurat– Stephen Bates, Gonçalo Byrne, Peter Cachola Schmal, Pelin Derviş, Dominique Jakob, Juulia Kauste i Małgorzata Omilanowska – han seleccionat 40 obres que destaquen les oportunitats i tendències arquitectòniques en el territori europeu actual: ciutats, habitatge, patrimoni i memòria.

4 obres es troben a França, 4 a Portugal i 4 al Regne Unit; 3 a Dinamarca, Espanya, Finlàndia, els Països Baixos i Noruega; 2 a Bèlgica, Alemanya, Irlanda i Turquia; i 1 a Itàlia, Lituània, Polònia, Romania i Suècia.

Tota la informació de les 40 obres a miesarch.com
#40Shortlisted
    Es fan públiques les 40 obres seleccionades per al #EUMiesAward2017! Els 7 membres del jurat– Stephen Bates, Gonçalo Byrne, Peter Cachola Schmal, Pelin Derviş, Dominique Jakob, Juulia Kauste i Małgorzata Omilanowska – han seleccionat 40 obres que destaquen les oportunitats i tendències arquitectòniques en el territori europeu actual: ciutats, habitatge, patrimoni i memòria. 4 obres es troben a França, 4 a Portugal i 4 al Regne Unit; 3 a Dinamarca, Espanya, Finlàndia, els Països Baixos i Noruega; 2 a Bèlgica, Alemanya, Irlanda i Turquia; i 1 a Itàlia, Lituània, Polònia, Romania i Suècia. Tota la informació de les 40 obres a miesarch.com #40Shortlisted
Like
Share

Share

Facebook
Google+