El País Cultura

Toda la actualidad cultural, en EL PAÍS

Rolling Stone

More Rolling Stone: http://twitter.com/rollingstone, http://www.facebook.com/rollingstone, http://rollingstone.tumblr.com and http://instagram.com/rollingstone

RTVE

Canal oficial en Twitter de RTVE, Radio Televisión Española. La actualidad, desde la radiotelevisión pública.

AlternativaFestival

L'Alternativa, Festival de Cine Independiente de Barcelona

dod Magazine

dod Magazine es un blog con toda la actualidad sobre la música indie, rock alternativo y pop, además de reseñas de discos, entrevistas y festivales de música.

Associació TTP

Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics. Creada a l'any 2000 per dignificar el sector del teatre familiar. Formada per 37 companyies catalanes.

Barcelona

Benvingut/da al canal oficial de Barcelona. Descobreix què passa a la ciutat / Welcome to Barcelona's city official channel. Discover what's on!

8aldia

Dirigit i presentat per Josep Cuní, 8aldia és el programa de televisió que t'explica el perquè del que passa. Segueix-nos cada dia a 8TV.

324.cat

La manera més ràpida de connectar amb l'actualitat al portal informatiu de Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio

BTVNOTíCIES

BTVNOTICIES.cat és el portal informatiu de Barcelona Televisió (BTV) a Internet. Ofereix notícies de Barcelona i els seus barris.

gencat

Difusió d'activitat de gencat (Generalitat de Catalunya) a la Xarxa + reflexió sobre Internet, innovació, gestió del coneixement, eGovernment...

Radio 3

Más de 30 años apostando por la calidad y la cultura. Conoce las últimas noticias de tus grupos, los podcasts y todos los conciertos de Radio 3.

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. Other CCCB Twitter voices: @CCCBlab @CCCBeducacio @Kosmopolis_CCCB

Sonar Festival

Festival of Advanced Music and Multimedia Art - Barcelona 16.17.18 June 2011 A Coruña, Galicia 17.18 June 2011

Storify

Making the web tell a story. Sorting through the noise to find the voices online that matter. Co-founded by @burtherman and @xdamman