Cover photo for Stevco Jakimovski

Stevco Jakimovski

Gradonacalnik na Opstina Karpos - Mayor of Municipality of Karposh
Published
JStevcoStevco Jakimovski
228 views Реакција на Градоначалникот Стевчо Јакимовски по повод обвинувањата од СДСМ
Thumbnail for Реакција на Градоначалникот Стевчо Јакимовски по повод обвинувањата од СДСМ
Published
JStevcoStevco Jakimovski
60 viewsИНТЕРВЈУ Јакимовски: Ќе има предвремени парламентарни избори, а ГРОМ ќе настапи самостојно!
Thumbnail for ИНТЕРВЈУ Јакимовски: Ќе има предвремени парламентарни избори, а ГРОМ ќе настапи самостојно!
Published
JStevcoStevco Jakimovski
72 views ГОЛЕМОТО СРЦЕ НА КАРПОШ
Thumbnail for ГОЛЕМОТО СРЦЕ НА КАРПОШ
Published
JStevcoStevco Jakimovski
187 viewsГоворници на промоцијата на ГРОМ(29.5.2013)
Thumbnail for Говорници на промоцијата на ГРОМ(29.5.2013)
Published
JStevcoStevco Jakimovski
327 viewsГовор Стевчо Јакимовски - ГРОМ (29.5.2013)
Thumbnail for Говор Стевчо Јакимовски - ГРОМ (29.5.2013)
Published
JStevcoStevco Jakimovski
102 viewsДемант на соопштението на СДСМ: Јакимовски ги злоупотребува возилата на Општина Карпош
Thumbnail for Демант на соопштението на СДСМ: Јакимовски ги злоупотребува возилата на Општина Карпош
Published
JStevcoStevco Jakimovski
60 viewsРеакција на кандидатот за градоначалник Стевчо Јакимовски на соопштението на СДСМ: Јакимовски пласира лаги и...
Thumbnail for Реакција на кандидатот за градоначалник Стевчо Јакимовски на соопштението на СДСМ: Јакимовски пласира лаги и...
Published
JStevcoStevco Jakimovski
97 views “ВЛАЈКО” СТАНА КЛУБ НА МЛАДИТЕ
Thumbnail for              “ВЛАЈКО” СТАНА КЛУБ НА МЛАДИТЕ
Published
JStevcoStevco Jakimovski
142 views Масовен митинг на Јакимовски во Тафталиџе 2
Thumbnail for 	Масовен митинг на Јакимовски во Тафталиџе 2
Published
JStevcoStevco Jakimovski
11 views МИТИНГ ВО НАСЕЛБАТА ЗЛОКУЌАНИ
Thumbnail for   МИТИНГ ВО НАСЕЛБАТА ЗЛОКУЌАНИ
Published
JStevcoStevco Jakimovski
33 viewsСоопштение од конференција за печат-9.3.2013
Thumbnail for Соопштение од конференција за печат-9.3.2013
Published
JStevcoStevco Jakimovski
95 viewsИнформација за медиуми
Thumbnail for Информација за медиуми
Published
JStevcoStevco Jakimovski
228 views Реакција на Градоначалникот Стевчо Јакимовски по повод обвинувањата од СДСМ
Thumbnail for Реакција на Градоначалникот Стевчо Јакимовски по повод обвинувањата од СДСМ
Published
JStevcoStevco Jakimovski
60 viewsИНТЕРВЈУ Јакимовски: Ќе има предвремени парламентарни избори, а ГРОМ ќе настапи самостојно!
Thumbnail for ИНТЕРВЈУ Јакимовски: Ќе има предвремени парламентарни избори, а ГРОМ ќе настапи самостојно!
Published
JStevcoStevco Jakimovski
72 views ГОЛЕМОТО СРЦЕ НА КАРПОШ
Thumbnail for ГОЛЕМОТО СРЦЕ НА КАРПОШ
Published
JStevcoStevco Jakimovski
187 viewsГоворници на промоцијата на ГРОМ(29.5.2013)
Thumbnail for Говорници на промоцијата на ГРОМ(29.5.2013)
Published
JStevcoStevco Jakimovski
327 viewsГовор Стевчо Јакимовски - ГРОМ (29.5.2013)
Thumbnail for Говор Стевчо Јакимовски - ГРОМ (29.5.2013)
Published
JStevcoStevco Jakimovski
102 viewsДемант на соопштението на СДСМ: Јакимовски ги злоупотребува возилата на Општина Карпош
Thumbnail for Демант на соопштението на СДСМ: Јакимовски ги злоупотребува возилата на Општина Карпош
Published
JStevcoStevco Jakimovski
60 viewsРеакција на кандидатот за градоначалник Стевчо Јакимовски на соопштението на СДСМ: Јакимовски пласира лаги и...
Thumbnail for Реакција на кандидатот за градоначалник Стевчо Јакимовски на соопштението на СДСМ: Јакимовски пласира лаги и...
Published
JStevcoStevco Jakimovski
97 views “ВЛАЈКО” СТАНА КЛУБ НА МЛАДИТЕ
Thumbnail for              “ВЛАЈКО” СТАНА КЛУБ НА МЛАДИТЕ
Published
JStevcoStevco Jakimovski
142 views Масовен митинг на Јакимовски во Тафталиџе 2
Thumbnail for 	Масовен митинг на Јакимовски во Тафталиџе 2
Published
JStevcoStevco Jakimovski
11 views МИТИНГ ВО НАСЕЛБАТА ЗЛОКУЌАНИ
Thumbnail for   МИТИНГ ВО НАСЕЛБАТА ЗЛОКУЌАНИ
Published
JStevcoStevco Jakimovski
33 viewsСоопштение од конференција за печат-9.3.2013
Thumbnail for Соопштение од конференција за печат-9.3.2013
Published
JStevcoStevco Jakimovski
95 viewsИнформација за медиуми
Thumbnail for Информација за медиуми
Published
JStevcoStevco Jakimovski
37 views Покана за конференција за печат
Thumbnail for Покана за конференција за печат
Published
JStevcoStevco Jakimovski
298 viewsДемант на кандидатот за градоначалник на Општина Карпош Стевчо Јакимовски за изјавите г-ѓа Јагнула Куновска
Thumbnail for Демант на кандидатот за градоначалник на Општина Карпош Стевчо Јакимовски за изјавите г-ѓа Јагнула Куновска
Published
JStevcoStevco Jakimovski
84 viewsКОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ПЕЧАТ НА КАНДИДАТОТ ЗА Општина Карпош Стевчо Јакимовски
Thumbnail for КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ПЕЧАТ НА КАНДИДАТОТ ЗА Општина Карпош Стевчо Јакимовски
Published
JStevcoStevco Jakimovski
114 viewsСоопштение од конференција за печат (5.3.2013)
Thumbnail for Соопштение од конференција за печат (5.3.2013)
Published
JStevcoStevco Jakimovski
57 viewsПокана за конференција за печат
Thumbnail for Покана за конференција за печат
Published
JStevcoStevco Jakimovski
689 viewsKolumna-Stevco Jakimovski(9.2.2013)
Thumbnail for Kolumna-Stevco Jakimovski(9.2.2013)
Published
JStevcoStevco Jakimovski
284 viewsKolumna-Stevco Jakimovski(3.2.2013)
Thumbnail for Kolumna-Stevco Jakimovski(3.2.2013)
Published
JStevcoStevco Jakimovski
193 viewsKolumna-Stevco Jakimovski(26.1.2013)
Thumbnail for Kolumna-Stevco Jakimovski(26.1.2013)
Published
JStevcoStevco Jakimovski
309 viewsKolumna-Stevco Jakimovski(19.1.2013)
Thumbnail for Kolumna-Stevco Jakimovski(19.1.2013)
Published
JStevcoStevco Jakimovski
365 viewsKolumna-Stevco Jakimovski(12.1.2013)
Thumbnail for Kolumna-Stevco Jakimovski(12.1.2013)
Published
JStevcoStevco Jakimovski
547 viewsKolumna-Stevco Jakimovski(5.1.2013)
Thumbnail for Kolumna-Stevco Jakimovski(5.1.2013)
Published
JStevcoStevco Jakimovski
3,342 viewsKolumna-Stevco Jakimovski(29.12.2012)
Thumbnail for Kolumna-Stevco Jakimovski(29.12.2012)