ISO on tour: een podium voor flexibel hoger onderwijs

De discussie over de toekomst van het hoger onderwijs is op dit moment op een hoogtepunt. Het Interstedelijk Studenten Overleg organiseert daarom ISO on tour: drie bijeenkomsten verspreid door het land waarmee het ISO in gesprek gaat met studenten, docenten, politici en onderwijsbestuurders.

Embed

  1. De voorbereidingen voor de tweede editie van ISO on tour zijn al in volle gang...
  2. In demuziekzaal van CREA, Amsterdam wordt de discussie gevoerd. Visies, ervaringen,knelpunten en toekomstdromen komen aan bod.
  3. RinnooyKan vertelt over zijn onderzoek naar flexibel onderwijs voor volwassenen en maakt de link naar het voltijd onderwijs.
  4. Ook inde vooraf opgenomen filmpjes komen de knelpunten in het huidige onderwijs naarvoren. Joyce Sombroek, keepster bij het Nederlands hockeyelftal én geneeskundestudent kan daarover meepraten.
  5. Dittrich heeft een duidelijk standpunt. Er moet nog veelverbeteren aan het onderwijs.
  6. Tot slot vertelt de Nie kort iets over het ISO visiestuk ‘Onderwijs op maat’ en overhandigt deze aan de gastsprekers. In het visiestuk roept het ISO op tot meer ruimte en keuzevrijheid in het onderwijs en er staan concreteaanbevelingen beschreven.
  7. Op de pagina iso.nl/iso-on-tour is een verslag van de bijeenkomst te vinden. Houd deze pagina ook in de gaten voor de derde editie!
Like
Share

Share

Facebook
Google+