As seen onFavicon for https://www.google.rogoogle.ro

Programe de modificat poze gratis

Programe de modificat poze gratis. Cauti un program de modificat poze gratuit si simplu de folosit? Intra aici sa vezi care este cel mai bun software de editat poze gratuit pentru PC Windows.

Embed

 1. Download un program de modificat poze gratis

 2. Retusarea pozelor, crearea de montaje foto amuzante, aplicarea de efecte speciale sau crearea de colaje foto: acestea sunt in general nevoile celor care cauta un program de modificat poze. Stiu ca primul program care va vine in minte este Photoshop si este normal sa fie asa, pentru ca este cel mai bun program de editat poze si imagini, dar din pacate acest software nu este gratuit, iar pretul sau este prea mare pentru cineva care il va folosi doar in mod amatorial, ca sa modifice din cand in cand o poza.


  Care sunt alternativele gratuite la Adobe Photoshop?


  In continuare veti gasi cateva programe alternative gratuite la Photoshop, care se pot descarca si folosi gratuit pe termen nelimitat.


  Programe de editat poze gratis

 3. Pentru cine cauta programe de modificat poze pe calculator faceti click pe urmatorul link: Programe de modificat poze.
 4. Cine, in schimb, cauta programe de modificat poze online, care nu trebuie instalate pe calculator, ci se folosesc prin intermediul unui browser, faceti click pe urmatorul link: Site-uri de modificat poze online.
 5. Pentru cine doreste sa creeze colaje foto, adica sa uneasca mai multe poze intr-o singura imagine, faceti click pe urmatorul link: Programe de facut colaje foto
 6. Cel mai bun program de modificat poze gratis

 7. Program de modificat poze GIMP


  Cea mai buna alternativa gratuita la Photoshop se numeste GIMP, program gratuit si open source cu care putem sa modificam poze, imagini sau prezentari multimediale. GIMP este un program multiplatforma, adica este compatibil cu Unix, Windows si MaxOSX.

  GIMP pune la dispozitie o gama larga de instrumente si filtre, peste 150 efecte standard si filtre, inclus Drop Shadow, Blur, Motion Blur si Noise.

  A devenit foarte popular in ultimul timp si pentru ca este gratuit (open source), dar mai ales pentru ca, multumita unei comunitati foarte active de dezvoltatori voluntari, pune la dispozitie o mare cantitate de plugin-uri gratuite, astfel putem personaliza programul in functie de nevoile noastre.

  Interfata grafica s-a imbunatatit foarte mult in ultimele versiuni, a devenit mai intuitiva si ofera mai multe instrumente, plugin-uri si filtre fotografice decat un utilizator comun ar avea nevoie.

  Cu GIMP putem sa intervenim pe fotografii sau creatii grafice prin schimbarea dimensiunilor si calitatii, decupand parti din poza, corectand straturi si canale, precum luminozitatea, contrastul, saturatia culorilor si tonurilor si de asemenea permite modificarea de GIF animate, ceea ce cu Photoshop nu se mai poate in ultimle versiuni. In ceea ce priveste conversia si salvarea imaginilor, GIMP suporta cele mai populare formate, cum ar fi BMP, GIF, JPG, PCX, PNG, PS, TIF, TGA si XPM. GIMP utilizeaza straturile (chiar si cele transparente), care pot fi prezentate, ascunse, opace sau modificate in alte moduri. Suporta de asemenea si imaginile transparente sau semi-transparente. Cu canalele puteti modifica un spatiu de culoare unica a unei imagini, de exemplu se poate modifica doar tonurile de rosu ale unei imagini RGB, fara sa atingeti alte componente.

  Salvarea pozelor se face exclusiv in formatul grafic XCF, format care pastreaza toate informatiile necesare completarii proiectului. Daca in schimb proiectul este terminat si doriti sa salvati intr-un alt format grafic, de exemplu JPG, PNG, GIF sau PSD, trebuie sa folositi functia File -> Export As sau combinatia de taste CRTL + SHIFT + E. Exemplu aici!

  Pentru cei care doresc un program imediat si usor de editat poze nu este indicat (va sfatuiesc sa incercati FotoMix sau Photoscape), GIMP se adreseaza mai mult celor care cauta un program de modificat poze in mod profesional si celor care au rabdare sa invete sa il foloseasca. Sunt sigur ca odata ce invatati sa il folositi o sa-l apreciati la adevarata sa valoare. Click aici pentru alte programe de modificat poze.


  Program de modificat poze Paint.Net


  Paint.NET este un program gratuit (open source) de modificat poze sau imagini, disponibil pentru toate sistemele operative Windows (XP, Vista, 7 si 8). Scris in limbajul c# (C Sharp) cu mici parti scrise in C++, programul pune la dispozitia utilizatorilor, instrumente, filtre si efecte pentru corectarea, imbunatatirea si editarea imaginilor, suportand majoritatea formatelor imagine.

  Interfata grafica este foarte intuitiva si usor de folosit, cu o arie in centru in care este vizualizata imaginea pe care dorim sa o modificam si o bara pozitionata in coltul stanga sus, care permite accesul rapid la instrumentele puse la dispozitie de program.

  Paint.NET este orientat mai mult spre desen si modificarea de poze, avem la dispozitie si filtre/efecte, dar acestea sunt mult mai putine decat ca la alte programe de acest tip, exemplu GIMP sau Photofiltre.

  Ce puteti face cu Paint.NET? Optiunile si functiile sunt foarte multe, eu le voi enumara pe cele mai importante:

  - sa desenati cu mana libera
  - sa editati si sa modificati rapid pozele, suporta modificarea in straturi multiple cu un numar nelimitat de Undo (depinde doar de memoria pe care o avem disponibila)
  - aplicarea de filtre si efecte pozelor
  - permite decuparea, micsorarea, convertirea, adaugarea de text si salvarea imaginilor in multe formate, inclus DirectDraw
  - crearea de efecte tridimensionale pentru poze

  Paint.NET poate fi personalizat cu diferite suplimente (plug-in), gratuite, ce pot fi descarcate de pe forumul site-ului oficial.

  In concluzie, este vorba de un program de modificat poze gratuit demn de luat in considerare, care poate fi folosit ca alternativa la GIMP, pentru cei care cauta un software simplu de folosit, lejer, care nu este prea pretentios in ceea ce priveste hardware-ul si mai ales pentru ca este gratuit.
Like
Share

Share

Facebook
Google+