As seen onFavicon for https://www.google.rogoogle.ro

Jocuri Android gratis: cele mai tari si mai bune

Jocuri Android gratis: cele mai tari si mai bune. Ai un smartphone sau tableta Android si cauti jocuri gratuite? Aici gasesti lista celor mai tari jocuri pentru Android, care se pot descarca gratis de pe Google Play Store.

Embed

  1. Mult timp catalogul de jocuri Android de pe Google Play Store a fost batjocorit si clasat pe locul al doilea ca alegere, in comparatie cu App Store (iPhone si iPad), dar acum acele timpuri s-au schimbat, pentru ca marile companii de jocuri au publicat titluri de calitate, iar proiectele indie (jocuri facute de un singur programator sau un mic grup independent de programatori) au inceput sa fie tot mai apreciate pe Play Store.

    Pe Play Store sunt mii de jocuri pentru Android gratis, incepand cu jocuri simple de logica si terminad cu jocuri foarte complexe de strategie, aventura sau actiune. Dar care sunt cele mai bune jocuri Android gratis? In continuare, pe site-ul www.programe.gratis, gasiti cele mai tari jocuri pentru Android, impartite pe categorii. Ca sa cititi articolele faceti click pe link-urile de mai jos:
Like
Share

Share

Facebook
Google+