As seen onFavicon for https://www.google.rogoogle.ro

Cel mai bun antivirus gratuit

Cel mai bun antivirus gratuit. Daca doresti sa iti protejezi calculatorul Windows de virusi, trojan sau malware, poti sa folosesti un antivirus gratuit bun, care poate fi la fel de eficient ca un program antivirus contra cost.

Embed

 1. Care este cel mai bun antivirus gratuit?

 2. Un antivirus bun trebuie sa indeplineasca cel putin 5 conditii foarte importante:

  1. sa nu ingreuneze calculatorul in timpul actualizarilor sau scanarilor

  2. sa detecteze virusii inainte ca acestia sa infecteze sistemul de operare, inclusiv amenintarile zero-day

  3. actualizarile sa fie frecvente si automate

  4. sa aibe o viteza de scanare buna

  5. sa aibe protectie in timp real

  Reamintesc ca nu este bine sa instalati doua programe antivirus pe un calculator, acestea ar putea sa intre in conflict, creand instabilitate.
 3. Daca doriti sa descarcati un antivirus gratuit si bun pentru PC Windows, cititi acest articol de pe site-ul www.programe.gratis, unde sunt prezentate 5 programe antivirus gratis si care pot oferi protectie in timp real calculatorului vostru impotriva tuturor amenintarilor: Cel mai bun antivirus gratuit.
 4. Daca doriti sa instalati un antivirus gratuit pentru smartphone sau tableta Android, cititi urmatorul articol: Cel mai bun antivirus gratuit pentru Android.
 5. Comodo Internet Security: un antivirus gratuit bun 6. Comodo Internet Security (antivirus + firewall) este o suita de securitate completa si gratuita pentru PC Windows cu care puteti proteja calculatorul de amenintarile cele mai periculoase. Aceasta suita combina un antivirus bun cu un firewall puternic si este disponibila in 2 versiuni: gratuita si profesionala. Versiunea profesionala trebuie platita, dar are cateva optiuni in plus. In acest articol va ... Continua pe www.programe.gratis »
 7. Antivirus gratuit Windows: Avast Free Antivirus


  Avast Free Antivirus este un program de protectie a sistemului de operare Windows, care nu are nevoie de prea multe prezentari. Ales de milioane de utilizatori, Avast Free Antivirus furnizeaza o protectie in timp real impotriva tuturor amenintarilor care se pot intalni in timpul navigatiei pe internet (virus, spyware, trojan, rootkit, etc.). Gratis nu inseamna o protectie minora, multi utlizatori ... Continua pe www.programe.gratis »
 8. Avira Free Antivirus


  Avira Free Antivirus este un program antivirus gratuit foarte eficient impotriva amenintarilor pe care le puteti intalni in timpul navigarii pe internet, de exemplu worm, virus, rootkit, trojan, spyware, etc. Functionarea sa se bazeaza pe monitorizarea in timp real a resurselor de sistem, astfel previne aparitia de anomalii derivate din atacurile virusilor sau orice malware. Actualizat foarte des, Avira ... Continua pe www.programe.gratis »
Like
Share

Share

Facebook
Google+