ACGeogebra 2017

El meu resum de les novenes jornades organitzades per la Associació Catalana de Geogebra que aquest any es celebren els dies 17 i 18 de febrer i tenen per títol "Donem prou protagonisme als nostres alumnes en el treball amb el GeoGebra?". Els materials estaran disponibles a http://acgeogebra.cat

Embed

  1. A les 16 hs, Pep Bujosa com a president de la ACGeogebra i Pelegrí Viader representant a la institució amfitriona: UPF, obren les IX Jornades:
  2. La segona part de la primera jornada està dedicada a tallers. Se n'ofereixen quatre: GeoGebra bàsic: geometria i funcions, El treball a l'aula de batxillerat amb el GeoGebra. Una eina per comprendre la naturalesa de les matemàtiques, Alumnes més autònoms amb el CAS del GeoGebra i GeoGebra 3D: un pas endavant.
  3. He triat el taller sobre CAS:
  4. El segon dia de les jornades no el podré viure en directe. Això és el que he recollit del que ha estat passant:
  5. A les 9.30 la conferència del matí de dissabte "I tanmateix, es mou"
  6. A les 10.30 arriben les comunicacions: "De 3 a 19: el principi d'Arquimedes", "Presentació i visualització amb el GGB dun document antic", "Elogio de los triángulos: modelos dinámicos para la trigonometria" i "GGB i impressora 3D: amor platánic?"
Like
Share

Share

Facebook
Google+