Embed

 1. Centre d'Autoaprenentatge de Llengües del campus de Diagonal Nord

 2. Àrea de Serveis lingüístics de la Universitat de Barcelona

 3. Activitats del primer quadrimestre (octubre-desembre de 2016)

 4. -
 5. Al CAL Diagonal Nord aquest primer semestre del curs 2016-17 hem organitzat les següents activitats gratuïtes per als estudiants de la UB:

  Grups de conversa
  de les següents llengües:

  - Alemany
  - Anglès
  - Àrab
  - Francès
  - Italià
  - Portuguès
  - Rus

  Grups d’aprenentatge:

  - Iniciació en la llengua francesa
  - Iniciació en la llengua alemanya
  - Preparació per a l’examen oficial d’anglès IELTS 6.5/7.5 (nivell C1)
 6. Si voleu saber en què consisteixen exactament aquestes activitats, a continuació us donem tots els detalls!
 7. GRUPS DE CONVERSA

 8. -
 9. Els grups de conversa estan formats per un màxim de 8 estudiants, i el seu objectiu és practicar l'expressió oral. N'hi ha de quatre nivells diferents (A2, B1, B2 i C1/C2). Estan dinamitzats per un estudiant nadiu o per personal del Centre d'Autoaprenentatge de Llengües, que s'encarreguen de proposar activitats dinàmiques a partir de les quals els alumnes participen a la conversa.
 10. Aquest semestre des del CAL Diagonal Nord oferim un total de 18 grups d'anglès, 2 grups d'alemany, 2 grups de francès, 1 grup d'italià, 1 grup de portuguès, 1 grup d'àrab i 1 grup de rus. Tots tindran lloc al campus de la Diagonal, a les facultats de Biologia, Dret, Economia i Empresa, i Física. Són una activitat gratuïta i adreçada als estudiants de la UB de tots els ensenyaments. Els grups d'anglès començaran l'17 d'octubre de 2016. Els d'alemany, àrab, francès, italià, portuguès i rus començaran a partir del 24 d'octubre. Tots els grups finalitzaran el 23 de desembre de 2016.

  Les inscripcions a tots els grups de conversa es faran en línia, en les següent dates:
  - Grups d’anglès: a partir del 13 d’octubre de 2016 a les 22.00
  - Grups d’alemany, àrab, francès, italià, portuguès i rus: a partir del 20 d’octubre a les 22.00

  Les places són limitades i s’assignen per ordre d’arribada de les sol·licituds. Afanyeu-vos, qui no corre vola!

  Informació i inscripcions: ub.edu/sl/caldiagonal (campus virtual del CAL Diagonal Nord)
 11. GRUPS D'APRENENTATGE

 12. -
 13. Es tracta de grups formats per 8 estudiants que aprenen junts, amb el suport d'un assessor. Són una activitat semipresencial: d'una banda es treballa en línia a través de plataformes col·laboratives d'aprenentatge, i de l'altra es fan trobades presencials d'una hora i mitja cada setmana. Aquest quadrimestre des del CAL Diagonal Nord oferirem els següents grups d’aprenentatge:

  - Iniciació a la llengua francesa: una assessora del CAL, experta en francès, us acompanyarà en els vostres inicis en la llengua francesa.

  - Iniciació a la llengua alemanya: una assessora del CAL, experta en alemany, us ajudarà a iniciar els vostres camins per aquesta llengua germànica.

  - Preparació per a l’examen oficial d’anglès IELTS 6.5/7.5 (nivell C1): per tots aquells qui voleu anar a estudiar, viure o treballar a un país anglòfon i necessiteu un títol de C1, aquest grup serà adient per a vosaltres. Aprendrem tot el que s'ha de saber sobre l'IELTS amb l'ajuda d'un lingüista assessor del CAL, i practicarem per preparar-nos per a l'examen.

  Les inscripcions a aquests grups es faran en línia, i s’obriran el dimarts 18 d’octubre de 2016 a partir de les 22.00. Tots els grups tindran lloc al campus de la Diagonal. Les places són limitades, i s’adjudicaran per ordre d’arribada de les sol·licituds. Qui no corre vola!

  Tots els grups d’aprenentatge començaran la setmana del 24 d’octubre i, en un principi, finalitzaran el 23 de desembre. De tota manera, si un grup es consolida i hi té interès, hi ha la possibilitat de continuïtat el segon semestre del curs 2016-17.


  Informació i inscripcions: ub.edu/sl/caldiagonal
 14. VOLEU SABER MÉS SOBRE LES ACTIVITATS DEL CAL DIAGONAL NORD?

 15. A continuació us deixem uns quants records de grups de conversa de l'any passat :-D
 16. -
 17. -
 18. -
 19. -
 20. -
Like
Share

Share

Facebook
Google+