Velkommen til min historie om cykler

I 2016 startede min drøm om at blive cykelhandler med webshop på nettet.

byBorbye10 Views
Embed

  1. Når en butik på nettet med cykler skal blive til, er der mange ting der skal tages hensyn til. Hvad skal navnet være? Det virker jo som om at alle navne med cykler er taget. Heldigvis havde jeg et gammelt domæne som kunne bruges. A24.dk. Ikke meget med cykler, men et nemt navn når det skal huskes. Det første bogstav i alfabetet og juleaften.
  2. Der skal jo også findes et logo. Der har været mange forskellige i spil, men det blev til det her.
  3. Der skal også være en "OM OS" side der beskriver hvad vi er for en størrelse. Det er her man kan prale med alt det gode der kan gøres for kunderne. Det jeg har skrevet er måske ikke så meget pral, men faktisk meget veldokumenteret.
  4. Der skal også skaffes en udbyder som kan håndtere købekort. Det blev hurtigt til Clearhaus og E-pay. 2 dage efter var butikken køreklar. Selve butikken er lavet i en platform som kaldes Prestashop. Der findes mange andre løsninger, men her får man en velfungerende butik fra dag et. Der skal do oversættes mange tekster og der skal installeres mange moduler. Moduler er små tilføjelses programmer med forsendelse, moms, og Googles hjælpeværktøjer. Og meget mere.
  5. Først skal der skaffes leverandører. Det klares normalt hurtigt med en mail og en opringning. Så er man oprettet som kunde. Så skal der lægges en masse varer ind til salg. Og tager tid. Man bliver jo nærmest vandvittig af at skrive så meget. Men det er alligevel sjovt. Det er bare vigtigt at man kigger på SEO samtidig, ellers bliver det hurtigt meget uoverskueligt i længden.
  6. Jeg oprettede nogle domæner, så jeg ville kunne lave lidt reklame for mine ting. De ekstra domæner fylder jo godt i søgeresultaterne, hvis det er mine sider alle sammen. En reklametekst skal fylde omkring 1890 ord, hvis den skal øverst på Google.
  7. Siden på a24.dk har også fået en blog om cykler hvor alle mulige cykelting kan diskuteres. Hver dag skal der opdateres på siden, og det er en ting der aldrig stopper. For at få den gode placering i resultaterne skal der knokles med en hel masse tiltag. Jeg synes det går rimelig godt, men det må tiden jo også vise efterhånden.
Like
Share

Share

Facebook
Google+