Més d'una seixantena de persones assisteixen a l'acte de presentació de la campanya que demana l'absolució de dos estudiants de l'UPF

Embed

  1. El dimecres 21 d'octubre de 2015 es va presentar la campanya antirrepressiva del Grup de Suport de'n Franz i l'Adrià a la Universitat Pompeu Fabra - universitat on estudiaven tots dos quan van succeïr els fets de Can Vies pels quals se'ls demana injustament 3 anys i mig de presó.
  2. La xerrada va comptar amb la presència de membres del Grup de Suport "Franz i Adrià Absolució" i amb el testimoni dels imputats, que va explicar en Franz. També van participar de l'acte en Dani del Grup de Suport "Isma i Dani Absolució", dos estudiants de la Universitat de Barcelona que van estar en presó preventiva per la seva participació a la Vaga General del 29M el 2012 i que van ser finalment absolts - desmuntant la versió policial que els demanava l'entrada en presó per uns fets que s'han demostrat també falsos.
  3. A continuació adjuntem els continguts de la xerrada de manera esquemàtica, que es van retransmetre a través del Twitter del Grup de Suport (@AbsolucioFA).
12
Share

Share

Facebook
Google+