Embed

 1. 16:23 uur: De teleurstelling bij de supporters is groot. Feyenoord verliest met 1-4 in eigen Kuip.
 2. 15:16 uur: De eerste helft is voorbij. Voor de wedstrijd hielden we een poll met de vraag wie zou winnen. Een merendeel denkt dat Feyenoord de zegen pakt. Weinig lezers denken dat de Klassieker in een gelijk spel eindigt. Aan de poll deden 33.000 lezers mee.
 3. 14:52 uur: Vlak voor De Klassieker vond een kettingbotsing op de A16 plaats. Om toch op tijd bij de wedstrijd te zijn, bracht de politie de fans naar de Kuip.
 4. 14:46 uur: Donkere wolken pakken zich samen boven het stadion.
 5. 14:40 uur: De Klassieker is inmiddels in volle gang met Kevin Diks in de basis. Diks vormt het hart van de defensie met Jeremiah St. Juste, de enige overgebleven echte centrumverdediger in de selectie van trainer Giovanni van Bronckhorst.
 6. 14:30 uur: De tribunes in De Kuip zijn gevuld. Over een paar minuten begint de wedstrijd.
 7. 14:10 uur: Feyenoordicoon en stadionspeaker Peter Houtman roept op geen vuurwerk af te steken of met spullen te gooien. ,,Er zijn extra camera's en controleurs.''
 8. 14:10 uur: De spelers zijn inmiddels op het veld gearriveerd. De spanning stijgt!
 9. 14:00 uur: De ‘warming-up’ van tienduizenden supporters voor de voetbalklassieker Feyenoord-Ajax verloopt vooralsnog zonder problemen. Dat zegt de politie. Op enkele fouilleeracties na zijn er geen mensen aangehouden voor ongeregeldheden rond de wedstrijd tussen de aartsrivalen uit Rotterdam en Amsterdam. ,,We hebben nog niets anders hoeven doen dan bij andere voetbalwedstrijden'', zegt een woordvoerster.
 10. Imgur: The most awesome images on the Internet
  Imgur: The most awesome images on the Internet
 11. 13:50 uur: Rotterdam maakt zich op voor de Klassieker. Het aftellen is begonnen.
Like
Share

Share

Facebook
Google+