Cronologia de la censura durant 2012

Cronologia de la #censura de les protestes a Catalunya. Si coneixes un cas que no apareix en el llistat, tuiteja'l amb el HT #denunciocensura // Chronology of protests #censorship in Catalonia (iSpain). If you know any case that doesnt appear in this timeline, tweet it with the HT #denunciocensura

Embed

 1. 08/04/2012 Terrassa. Detenció del periodista i activista de Drets Humans Rachid Ali, gravada en directe per un streamer del projecte de periodisme ciutadà #PeopleWitness
 2. El Rachid denuncia els mossos per detenció il·legal. 
 3. 01/05/2012 Barcelona. Coaccions a un periodista independent identificat amb el braçalet de premsa, negativa d'un agent a identificar-se, agressió... durant la manifestació del 1er de maig. 
 4. Els mossos d'esquadra coaccionen a un periodista independent #1demaig #llibertatpremsa
 5. 10/05/2012 Illes Balears. Un informe realitzat per treballadors d'IB3 publicat pel Sindicat de Periodistes de les Illes Balears recull diferents casos de censura directa als informatius de la ràdio i televisió públiques balears.
 6. 17/05/2012 Barcelona. La Caixa retira la publicitat dels mitjans que difonen informació de la #Caixarolada. #OccupyMordor és silenciada pels mitjans de comunicació de masses.
 7. Girona. L'endemà, la revista Cafe amb llet publica el següent vídeo on confirmen que han estat un dels mitjans castigats.
 8. Castigats sense la publi de La Caixa!
 9. 12/07/2012 Barcelona.  El Districte de Ciutat Vella prohibeix un cicle de cinema social a Rambla Raval organitzat per l'Assemblea Raval en el marc de les X Festes Populars del Raval
 10. Durant l'estiu el Districte de Ciutat Vella també va censurar una instal·lació fotogràfica del projecte 'Escolta'm' de denuncia de les redades racistes al Forat de la Vergonya. 
 11. 17/07/2012 País Valencià. L'ERO que implica l'acomiadament de 1.295 llocs de treball a Canal 9 desvela nombrosos informes sindicals que denuncien la manipulació informativa a què els treballadors es veuen sotmesos en la televisió pública valenciana. 
 12. 11/09/2012 Madrid. El ple del Congrés rebutja la ILP 'Televisió sense fronteres' que demanava que qualsevol televisió autonòmica es pugui veure en el seu marc lingüístic, amb la intenció de bloquejar l'emissió de TV3 al País Valencià.  
 13. 12/09/2012 Barcelona. Es retira de Youtube "per ordre governamental" un vídeo de Sergi García, qui denuncia el cas de brutalitat policial en una manifestació davant de la seu del PP. El cas és narrat en la següent notícia:
 14. 15MBcn.tv i Rereguarda en Moviment, col·lectius que van realitzar el vídeo, denuncien el cas de censura a través del següent vídeo:
 15. #CIUcensura: Nosaltres no callem. (subtitulado)
 16. El vídeo censurat
1
Share

Share

Facebook
Google+