IX Jornada Anual UOC Alumni

Amb "La quarta revolució industrial i el talent" en cartell i un repartiment encapçalat per Alfons Cornella, Joan Clotet, Lourdes Muñoz i David Muñoz no és gens estrany que el Foyer del Gran Teatre del Liceu s'hagi omplert fins a exhaurir totes les localitats. Som a la novena Jornada UOC Alumni.

  1. Escena I. Descobrint l'escenari

  2. Han estat molts dies de trucades, emails i coordinació en general per no descuidar cap detall i aconseguir que l'acte fos completament rodó. Els equips de la UOC, però sobretot el de UOC Alumni, que dirigeix Carles Rocadembosch, han treballat a fons perquè el teló pugui alçar-se ben amunt!
  3. Els primers en arribar són els Alumni Premium. A quarts de sis descobreixen les interioritats d'aquest temple de la música: el Cercle, els passadissos coberts de vellut, les filigranes del sostre i, fins i tot, uns moments d'assaig de l'òpera "Il Trovatore".
  4. Escena II. Networking entre miralls

  5. De mica en mica, arriben la resta de graduats i graduades de la UOC. Immortalitzen el dia al tradicional "photocall" i, tot seguit, pugen per l'ornamentada escala principal fins al Saló dels Miralls per fer "networking" i picar una mica abans de l'acte principal.
  6. Els protagonistes de la jornada, d'esquerra a dreta, són Joan Clotet, Lourdes Muñoz, David Serrano i Alfons Cornella.
  7. Escena III. Parlem d'innovació, talent, futur i present

  8. Silenci a la sala; arrenca la jornada!
  9. El president de UOC Alumni, Josep Jonàs, dóna la benvinguda a tots els Alumni i obre l'acte.
  10. El primer en intervenir és David Serrano, UOC Alumni i director general de Districlima, amb la ponència: “Ciutats intel·ligents”.
Read next page