1. Impressie Social Media in de Praktijk bij #S2M Maarssen.m4v
  2. We nemen je mee terug in de tijd: hoe begon het ook alweer?
  3. Kom je ook naar hét social media event van 2011?
  4. Na maanden van intensieve voorbereiding, experimenteren met online tools, comunity-building en online promotie zijn de laatste loodjes in zicht...
  5. En dan breekt de grote dag aan: 27 oktober 2011 Social Media in de Praktijk!!! voor organisatoren, sprekers en veel bezoekers gaat de wekker vroeg, want het programma start om 09.00 uur in Maarssen!
  6. Organisatoren Stephan ten Kate en Mariana Oud roepen iedereen (sprekers én deelnemers) op om vandaag hun kennis te delen in de vorm van ervaringen en inzichten, ideeën én twijfels, enthousiasme én scepsis... Niemand heeft de wijsheid in pacht, maar als 250 professionals met elkaar in gesprek gaan, brengen we vandaag de kennis van Social Media in de Praktijk samen naar een hoger plan!
    Ronald van den Hoff trapt af met met de keynote van de dag. Social Media staan niet op zichzelf, ze maken deel uit van een veranderende samenleving... Society 3.0
  7. En dan gaat het echt los: gedurende de dag geven 22 topsprekers in totaal 40 sessies. De deelnemers stellen zelf hun programma samen uit het gevarieerde aanbod van workshops en presentaties. Er wordt analoog en digitaal gul kennis gedeeld. De hashtag #socmedprak is gedurende de hele dag trending met honderden tweets zoals deze:
Read next page