1. Social Media Week er over os. Årets helt store juleaften for kommunikationsfolk strakt over en uge. Hvis man derimod ikke er en social media-connaisseur, så kan du få en quick-guide til #smdk lingo, så du kan tale med alle de andre. Ved du for eksempel, hvad "Tweetup" betyder? Tjek listen ud og bliv godt klædt på:
 2. Twitter er det helt store under Social Media Week. De vigtigste hashtags er: #SMWCPH og #SMDK. De gode råd er mange på kanalen, hvor der også er shoutouts til de helt store inden for sociale medier - og hvis du mangler inspiration til, hvem du skal følge kan du finde dem her:
 3. #smwcph havde allerede mandag 700 tweets, tirsdag 730 tweets og onsdag 748:
 4. Ingen #smwcph uden det rette udstyr:
 5. Geelmuyden Kiese hostede mandag "KONGEN/DRONNINGEN AF SOCIALE MEDIER I #DKPOL# med hashtagget #SMWDKPOL. Her er bla. opstået politiske dares og udfordringer som "Birtherønnudfordringen" og ideer, der involverer Tinder i politik:
 6. Et andet populært event mandag var SHITSTORM LAB under #SMWSHITSTORM. Se en live stream af eventet nedenfor:
 7. Tirsdagens populære event bød på en snak om snapchat under #SMWSNAPCHAT som gav anledning til spændende spørgsmål:
 8. Og bla. Astrid Haug der talte om content strategy under #SMWCONTENT
 9. Og anden post er allerede klar. Hurra! For er nemlig lige ankommet til Astrid Haugs #SMWCPH-event "How to create a winning content strategy" i Dansk Erhvervs smukke lokaler på Børsen. Det er et af de events, jeg har set mest frem til, og er spændt på at høre Astrids altid gode pointer. Lover at live tweete de vigtigste pointer på @miefalken 👏 ellers kan eventet også følges live på det officielle hashtag #SMWcontent
  Og anden post er allerede klar. Hurra! For er nemlig lige ankommet til Astrid Haugs #SMWCPH-event "How to create a winning content strategy" i Dansk Erhvervs smukke lokaler på Børsen. Det er et af de events, jeg har set mest frem til, og er spændt på at høre Astrids altid gode pointer. Lover at live tweete de vigtigste pointer på @miefalken 👏 ellers kan eventet også følges live på det officielle hashtag #SMWcontent
 10. Onsdagens populære event var en spørgetime med Thomas Bigum under #SMWQNALIVE
Read next page