Glade læsere af 1925-modellen

Det er dejligt når nogen siger, de gerne vil læse ens bog. Det er endnu dejligere, når de rent faktisk gør det. Det er allerdejligst, når de deler deres glæde over den. Her kan du se læsernes reaktion på 1925-modellen.

 1. For en måneds tid siden var jeg hos trykkeren og hente en enkelt kasse bøger.
 2. det er nu en helt særlig dag, når tekst, tegninger og design springer ud som en bog i fast form #1925modellen
  det er nu en helt særlig dag, når tekst, tegninger og design springer ud som en bog i fast form #1925modellen
 3. Jeg skrev et blogindlæg på min hjemmeside. Og så begyndte bestillingerne at komme ind. Yes!
 4. Men først afsted til første køber. Direktør Eva Kanstrup fra Teknik og Miljø i Herning Kommune ville bruge bogen til et lederseminar.
 5. jeg hepper på dig, sagde Eva Kanstrup, da hun for kun en måned siden bestilte 13 eksemplarer af #1925modellen - på det tidspunkt var jeg kun på tredje gennemskrivning! Tusind tak for både tillid og tilskyndelse, Eva ;-)
  jeg hepper på dig, sagde Eva Kanstrup, da hun for kun en måned siden bestilte 13 eksemplarer af #1925modellen - på det tidspunkt var jeg kun på tredje gennemskrivning! Tusind tak for både tillid og tilskyndelse, Eva ;-)
 6. "Bogen var helt klart en succes som "opvarmning" til vores lederseminar, hvor vi bl.a. arbejdede med ledelse af innovationsprocesser."

  Eva Kanstrup, direktør Teknik og Miljø, Herning Kommune
 7. The perfect double #espresso and a mid-morning read (in danish) of my dear friend @carstenborch's new book about #innovation processes. A brilliant thinker... I read everything he writes.Cross your fingers for a translation to see the light of day.
  The perfect double #espresso and a mid-morning read (in danish) of my dear friend @carstenborch's new book about #innovation processes. A brilliant thinker... I read everything he writes.Cross your fingers for a translation to see the light of day.
 8. "Rigtig rigtig god. Lod mig rive med. Masser af skønne ordspil og gode billeder. Kan se det for mig. 
   
  Velstruktureret. Fint flow. Let at forstå og relatere sig til.
   
  Elsker at du serverer viden om historien i diskrete bidder, så jeg føler mig beriget og nysgerrig. 
   
  1925. Godt tænkt og et helt anderledes bud på at flå innovation ned fra den abstrakte hylde og gøre den levende, vedkommende og ligetil.
   
  Den er stille og skøn i al sin vigtige enkelhed. Bum."

  Merete Due Paarup, kreativitetskrudtugle i Image Consult og byrådsmedlem, Kolding Kommune
 9. "Nu har jeg læst din fine bog om innovation - og som sædvanligt er jeg vild med din historiefortælling:-) Det bliver så meget nemmere for mig at huske model og tilgang, når jeg kan se det for mig! Det har du gjort muligt ved fortællingen om AP Møller, Bang og Olufsen og alle de andre! Tak:-) Har delt de øvrige udgaver ud til rundsending blandt mine medarbejdere - glæder mig til at se det live."

  Tina Lykkegaard Marker, projektchef, CAMPUS Gentofte
 10. "Har også lige læst bogen - med stor glæde."

  Antje Behrens, lærer på Innovationsledelse, IBA
 11. "Er begejstret for modellens enkelhed men store anvendelighed til både store og små projekter...selv til idegenerering kun en person."

  Annelene Hausmann, Marketing Manager, Borgen Shopping
 12. -
 13. "Jeg piller bullshit-bingoen ud af begrebet 'Innovation'....og leder efter blommevin online!

  Jeg kan mærke, det bliver en god weekend...:)"

  Michaela Fuder Andersen, Event Manager, Inspiring Denmark
 14. Har du ikke nogen at lege med? Skal jeg bestille nogle flere? Første kasse er solgt og en virksomhed har lige købt bøger hjem til alle medarbejdere - en ordre på mere end 100 bøger! Meget taknemmelig. #1925modellen
  Har du ikke nogen at lege med? Skal jeg bestille nogle flere? Første kasse er solgt og en virksomhed har lige købt bøger hjem til alle medarbejdere - en ordre på mere end 100 bøger! Meget taknemmelig. #1925modellen
 15. Og så var kassen tom! Og en af de sejeste virksomheder, jeg kender, har købt bogen hjem til alle medarbejdere. En ordre på mere end 100 bøger! Så nu tør jeg godt bestille mere end en kasse hjem. Jeg lover billeder, når de får bogen udleveret.
 16. Tusind tak allesammen. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre modtagelse. Nu er der afgivet bestilling om en ordentlig flok bøger, som jeg håber vil give en masse mennesker mod på selv at kaste sig ud i at forbedre verden.
 17. En af de sejeste direktører, jeg kender, har lige fået #1925modellen leveret til samtlige medarbejdere - de ved det ikke endnu, men jeg håber, de tager et skønt billede, når alle bøgerne udleveres på fredag
  En af de sejeste direktører, jeg kender, har lige fået #1925modellen leveret til samtlige medarbejdere - de ved det ikke endnu, men jeg håber, de tager et skønt billede, når alle bøgerne udleveres på fredag
 18. Så blev den afleveret til en meget innovativ virksomhed i Kolding, som er interesseret i at udvide udviklingsafdelingen, så alle medarbejdere tager endnu mere del i udviklingen.
 19. #bogcafeen #blixen & co. åbner i dag i Helligkorsgade i #kolding - de er søde at hjælpe med at sælge #1925modellen - og de har skønne arrangementer frem til jul
  #bogcafeen #blixen & co. åbner i dag i Helligkorsgade i #kolding - de er søde at hjælpe med at sælge #1925modellen - og de har skønne arrangementer frem til jul
 20. Den første boghandel, der satte bogen til salg var den socialøkonomiske bogcafe Baronessen & Co. i Kolding.
 21. så bliver man lige budt på æbleskiver hos TNT mens #1925modellen er på vej til distributør, så biblioteker og boghandlere lettere kan få fat i bogen
  så bliver man lige budt på æbleskiver hos TNT mens #1925modellen er på vej til distributør, så biblioteker og boghandlere lettere kan få fat i bogen
 22. Jeg har lavet en distributionsaftale med Dafolo, som vil distribuere bogen til boghandlere, biblioteker og andre boginteresserede, der er intesseret i at købe bogen. Klik nedenfor hvis du vil købe bogen hos Dafolo.
Read next page